Închide meniul

Real Madrid l-a contactat pe Zinedine Zidane. „Zizou” ar putea veni pe Bernabeu cu Kylian Mbappe!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 27 aprilie 2023, 21:01

Real Madrid l-a contactat pe Zinedine Zidane. Zizou” ar putea veni pe Bernabeu cu Kylian Mbappe!

Real Madrid l-a contactat pe Zinedine Zidane

Zinedine Zidane / Profimedia Images

Real Madrid l-a contactat pe Zinedine Zidane, scrie presa din Spania. „Zizou” e văzut de Florentino Perez ca un posibil înlocuitor al lui Carlo Ancelotti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Don Carlo” ar putea pleca de pe Bernabeu în cazul în care Real Madrid nu va lua niciun trofeu în acest sezon. Dacă Ancelotti va pleca de la Real Madrid, prima variantă a lui Florentino Perez pentru postul de antrenor ar fi Zinedine Zidane.

Real Madrid l-a contactat pe Zinedine Zidane

Potrivit fichajes.com, Florentino Perez mizează pe faptul că o aducere a lui Zinedine Zidane l-ar putea convinge pe Kylian Mbappe să semneze, în sfârşit cu Real Madrid.

Preşedintele madrilenilor nu a renunţat la dorinţa de a-l aduce pe Santiago Bernabeu pe superstarul francez. În trecut Kylian Mbappe declara că Zinedine Zidane a fost primul lui idol. Al doilea a fost Cristiano Ronaldo.

Vârful naţionalei Franţei a fost convins anul trecut să rămână la PSG cu un salariu uriaş. Şi preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a pus umărul la rămânerea lui Mbappe în Franţa. Chiar Mbappe dezvăluia că a avut mai multe discuţii cu preşedintele Franţei în care acesta i-a spus cât de important e pentru Franţa.

Reclamă

Zinedine Zidane e liber de contract din vara lui 2021, atunci când s-a despărţit de Real Madrid. „Zizou” a cucerit cu Real 3 Ligi ale Campionilor.

Mbappe a dezvăluit ce i-a spus Emmanuel Macron

Kylian Mbappe a povestit ce a vorbit cu Emmanuel Macron înainte de a semna prelungirea cu PSG.

Au fost câteva discuții între noi. În decembrie, ianuarie, februarie, martie… Macron m-a sunat și mi-a spus: ‘Știu că vrei să pleci. Ceea ce vreau să îți spun este că ești foarte important pentru Franța. Nu vreau să pleci. Ai șansa să faci istorie aici. Toată lumea te iubește’. I-am transmis că apreciez, dar că este un lucru nebunesc. Să te sune președintele și să-ți spună să rămâi”, declara Kylian Mbappe, într-un interviu acordat celor de la Sports Illustrated.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut o discuţie cu Kylian Mbappe înainte, pur şi simplu pentru a-l sfătui să rămână în Franţa. Atunci când este solicitat în mod informal şi amical, este rolul unui preşedinte să îşi apere ţara”, spunea Emmanuel Macron.

Reacţia lui Carlo Ancelotti, după umilinţa cu Girona: „E dureros! Meciul nu a arătat adevărata faţă a Realului”

Fără Thibaut Courtois şi Karim Benzema, Real Madrid a fost de nerecunoscut în deplasarea de la Girona, care s-a impus cu un incredibil 4-2. Toate golurile echipei Girona au fost marcate de Castellanos, în minutele 12, 24, 46, 62. Pentru Real au punctat Vinicius (34) şi Lucas (85).

La finalul întâlnirii antrenorul madrilenilor, Carlo Ancelotti, s-a arătat foarte dezamăgit.

E ușor de explicat scorul. Nu am mai fost la fel de agresivi. Ne-au lipsit agresivitatea și determinarea, nu am jucat bine fără minge, le-am lăsat adversarilor foarte multe spații. Ne-au dat două goluri la primele lor două acțiuni.

E inexplicabil, totuși, cum am primit goluri, nu am fost deloc agresivi în dueluri, am eșuat pe tranziție. Apoi, la începutul părții secunde, a venit golul trei, care ne-a ‘tăiat’ picioarele.

E dureros un asemenea eșec, dar trebuie să ne ridicăm rapid, pentru că avem pentru ce lupta. Jucătorii au încercat, în multe momente, să rezolve individual fazele. Trebuie să fim o echipă! Dacă jucăm în echipă, câștigăm. Uneori, calitatea individuală nu este suficientă pentru a câștiga.

Meciul ăsta nu a arătat adevărata față a Realului. Nu am fost noi în seara asta. Ne prezentăm scuzele. Trebuie să jucăm ultimele meciuri ale sezonului ca o echipă”, a spus Carlo Ancelotti la finalul partidei, conform sport.es.

Reclamă

 

Recomandări
  • Real Madrid l-a contactat pe Zinedine Zidane
  • „Zizou” şi Mbappe ar putea ajunge la Real dacă va pleca Ancelotti

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și