Închide meniul

Reacţia lui Carlo Ancelotti, după umilinţa cu Girona: „E dureros! Meciul nu a arătat adevărata faţă a Realului”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 aprilie 2023, 23:44

Reacţia lui Carlo Ancelotti, după umilinţa cu Girona: „E dureros! Meciul nu a arătat adevărata faţă a Realului

Carlo Ancelotti, reacţie după umilinţa cu Girona

Profimedia

Reacţia lui Carlo Ancelotti, după umilinţa cu Girona. Antrenorul celor de la Real Madrid a spus că acest meci nu arată adevărata faţă a echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fără Thibaut Courtois şi Karim Benzema, Real Madrid a fost de nerecunoscut în deplasarea de la Girona, care s-a impus cu un incredibil 4-2.  Toate golurile echipei Girona au fost marcate de Castellanos, în minutele 12, 24, 46, 62. Pentru Real au punctat Vinicius (34) şi Lucas (85).

Reacţia lui Carlo Ancelotti, după umilinţa cu Girona

E ușor de explicat scorul. Nu am mai fost la fel de agresivi. Ne-au lipsit agresivitatea și determinarea, nu am jucat bine fără minge, le-am lăsat adversarilor foarte multe spații. Ne-au dat două goluri la primele lor două acțiuni.

E inexplicabil, totuși, cum am primit goluri, nu am fost deloc agresivi în dueluri, am eșuat pe tranziție. Apoi, la începutul părții secunde, a venit golul trei, care ne-a ‘tăiat’ picioarele.

E dureros un asemenea eșec, dar trebuie să ne ridicăm rapid, pentru că avem pentru ce lupta. Jucătorii au încercat, în multe momente, să rezolve individual fazele. Trebuie să fim o echipă! Dacă jucăm în echipă, câștigăm. Uneori, calitatea individuală nu este suficientă pentru a câștiga.

Reclamă

Meciul ăsta nu a arătat adevărata față a Realului. Nu am fost noi în seara asta. Ne prezentăm scuzele. Trebuie să jucăm ultimele meciuri ale sezonului ca o echipă”, a spus Carlo Ancelotti la finalul partidei, conform sport.es.

Castellanos a fost în zi de graţie şi a refăcut avansul de două goluri al Gironei imediat după ce s-a fluierat startul reprizei secunde. A egalat performanţa lui Lionel Messi, care reuşise un hat-trick în poarta Realului în 2014.

Valentin Castellanos a fost de neoprit de defensiva campioanei en-titre din Spania. A mai marcat o dată, în minutul 62, şi a fost un „poker” istoric! Niciun alt jucător nu a mai înscris de patru ori împotriva lui Real Madrid, în campionat, într-un singur meci din secolul 21.

Reclamă 4 / 0/3

Cu cinci minute înainte de final, Lucas a mai redus proporţiile scorului. Girona a câştigat în cele din urmă cu 4-2 şi a înregistrat a treia victorie la rând pe teren propriu şi a urcat pe locul 9 în La Liga. În schimb, Real Madrid a rămas cu 65 de puncte, la 11 în spatele Barcelonei.

Real Madrid – Manchester City şi Milan – Inter sunt semifinalele Ligii Campionilor

Marele obiectiv al echipei lui Carlo Ancelotti este să câştige, pentru al doilea an consecutiv, UEFA Champions League. Real Madrid – Manchester City şi Milan – Inter sunt semifinalele Ligii Campionilor. De altfel, este pentru al doilea an consecutiv când Real Madrid şi Manchester City se întâlnesc în semifinale.

Vor fi două semifinale de foc în Liga Campionilor. Real Madrid şi Manchester City, dar şi derby-ul milanez dintre Milan şi Inter vor oferi un adevărat spectacol. Real Madrid, care este şi deţinătoarea trofeului, s-a calificat în această fază a competiţiei după ce a eliminat-o pe Chelsea în sferturile de finală. Echipa lui Carlo Ancelotti a obţinut o „dublă” victorie cu 2-0.

Manchester City a trecut şi ea de Bayern Munchen , într-un mod mai clar decât se aştepta toată lumea. După victoria din tur cu 3-0, echipa lui Pep Guardiola a remizat în returul de la Munchen, scor 1-1.

Italia este sigură că va avea o echipă în finală. Milan – Inter este duelul din semifinale. Formaţia lui Stefano Pioli a eliminat pe Napoli, după o dublă manşă intensă. După victoria de la Milano cu scorul de 1-0, Milan a obţinut o remiză la Napoli şi a obţinut calificarea în semifinale.

Recomandări
  • Reacţia lui Carlo Ancelotti, după umilinţa cu Girona
  • Girona – Real Madrid 4-2

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai Vezi toate știrile
Citește și