Închide meniul

Real Madrid readuce un tânăr de mare perspectivă. Un fundaş crescut de madrileni se întoarce pe Santiago Bernabeu

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 9 iunie 2023, 16:44

Real Madrid readuce un tânăr de mare perspectivă. Un fundaş crescut de madrileni se întoarce pe Santiago Bernabeu

Real Madrid readuce un tânăr de mare perspectivă

Fran Garcia, într-un duel cu Fede Valverde în Real Madrid - Rayo Vallecano / ProfiMedia

Real Madrid readuce un tânăr de mare perspectivă. Fran Garcia, fundaşul de 23 de ani care a evoluat în ultimele trei sezoane la Rayo Vallecano, se întoarce pe Santiago Bernabeu în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunţul revenirii lui Garcia a fost făcut în cursul zilei de vineri. Crescut de Real Madrid încă din 2013, fundaşul spaniol a fost împrumutat la Rayo Vallecano în vara anului 2020, după care a fost cumpărat un an mai târziu pentru suma de 2 milioane de euro.

Real Madrid readuce un tânăr de mare perspectivă. Fran Garcia se întoarce pe Santiago Bernabeu

Fran Garcia a fost readus pentru 5 milioane de euro şi a semnat un contract valabil pentru următoarele patru sezoane.

Este de aşteptat ca Fran Garcia să fie pentru început rezerva lui Ferland Mendy pe postul de fundaş stânga. Sezonul trecut, el a fost unul dintre cei mai importanţi jucători la Rayo Vallecano, evoluând în 38 de meciuri în La Liga. El a marcat 2 goluri şi a oferit 3 pase de gol.

Fran Garcia a mai fost dorit de Bayer Leverkusen. Formaţia din Bundesliga era pregătită să ofere 10 milioane de euro, clauza de reziliere a lui Garcia, dar Real Madrid a activat clauza pe care o avea, plătind doar 50% din clauza fundaşului spaniol.

Reclamă

„Este un fundaş stânga cu multă energie şi foarte rapid cu mingea. Are un profil potrivit pentru noi. Ni se va alătura din sezonul viitor”, a spus Carlo Ancelotti, după victoria cu 2-1 a lui Real Madrid în faţa lui Rayo Vallecano din luna mai.

Cum l-a convins Real Madrid pe Jude Bellingham să semneze

Potrivit marca.com, Jude Bellingham a fost sedus de ideea de a juca la mijlocul terenului alături de Luka Modric, Toni Kroos, Aurelien Tchouameni, Eduardo Camavinga, Dani Ceballos și Federico Valverde.

Real Madrid are o linie de mijloc foarte puternică, dar nu ar trebui să constituie o problemă pentru tânărul star englez să îşi asigure locul în primul 11 în cele mai multe partide ale madrilenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Evaluat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 120 de milioane de euro, Real Madrid a dat lovitura cu tânărul de 19 ani: s-a înţeles cu Borussia Dortmund pentru o sumă de transfer de 103 milioane de euro.

Jude Bellingham s-a înţeles cu Real Madrid! Englezul a semnat pe 6 ani cu formaţia de pe Santiago Bernabeu. Madrilenii vor plăti 103 milioane de euro pentru aducerea internaţionalului englez, aşa cum a anunţat Borussia Dortmund.

Potrivit lui Fabrizio Romano, salariul lui Jude Bellingham va fi în jur de 10-12 milioane de euro pe sezon, salariu pe care l-a acceptat încă din luna aprilie.

Recomandări
  • Fran Garcia a fost crescut de Real Madrid
  • În ultimii trei ani a evoluat la Rayo Vallecano

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și