Închide meniul

Real Madrid, remontada de poveste cu ultima clasată! A obţinut victoria în minutul 90+9 după un meci nebun pe Bernabeu

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 21 ianuarie 2024, 20:05

Real Madrid, remontada de poveste cu ultima clasată! A obţinut victoria în minutul 90+9 după un meci nebun pe Bernabeu

Real Madrid, remontada de poveste cu ultima clasată!

Dani Carvajal, îmbrăţişat de Rudiger, după ce a marcat golul victoriei în Real Madrid - Almeria / Profimedia

Real Madrid, remontada de poveste cu ultima clasată! „Lanterna roşie” a condus cu 2-0 la pauză, dar formaţia lui Carlo Ancelotti a reuşit o revenire incredibilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida de pe Santiago Bernabeu a fost plină de dramatism, iar VAR-ul a avut un rol important. După acest succes, Real Madrid a revenit pe primul loc în La Liga, acolo unde se luptă în acest moment cu surpriza sezonului, Girona.

Real Madrid, remontada de poveste cu ultima clasată!

Partida a început practic de la 1-0 pentru Almeria. Largie Ramazani a fost autorul golului din primul minut al partidei într-o fază în care apărarea lui Real Madrid a fost dezorganizată. Lovitura de teatru a venit în minutul 43, atunci când Edgar Gonzalez a majorat diferenţa cu un şut superb, direct în vinclul porţii apărate de Kepa.

Carlo Ancelotti a făcut trei schimbări la pauză, atunci când au intrat pe teren Joselu, Brahim Diaz şi Fran Garcia. În minutul 57, Jude Bellingham a dat startul revenirii, după ce a marcat de la 11 metri. Patru minute mai târziu, Arribas a refăcut avantajul de două goluri, dar reuşita a fost anulată de VAR din cauza unui fault.

În minutul 67, Vinicius Junior a restabilit egalitatea, după o nouă fază controversată. Faza a a fost analizată de VAR după ce s-a dat henţ în primă fază, dar după consultarea reluărilor, golul a fost validat.

Reclamă

Jude Bellingham a trimis din nou mingea în poartă în minutul 77, dar VAR a intervenit şi a anulat reuşita internaţionalului englez. Asediul celor de la Real Madrid a dat roade în cele din urmă. În minutul 90+9, Bellingham i-a pasat lui Dani Carvajal, care a marcat golul victoriei.

După acest meci, Real Madrid a ajuns la 51 de puncte, la două puncte peste Girona, care are şansa să revină pe prima poziţie după meciul de duminică seară cu Sevilla.

Reacţia imediată a lui Florentino Perez, când a fost întrebat de transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Real Madrid a făcut spectacol în finala Supercupei Spaniei, pe care a câştigat-o chiar în faţa marilor rivali de la Barcelona. Vinicius a reuşit un hat-trick şi a fost desemnat omul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

La partidă a fost prezent şi Florentino Perez, iar jurnaliştii nu au ratat ocazia să îl întrebe despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid.

„Real nu este ziua să vorbim despre asta, este o zi în care trebuie să felicităm jucătorii pe care îi avem, nu pe cei pe care îi au alte echipe”, a spus Florentino Perez când a fost întrebat de transferul lui Mbappe, imediat după ce Real Madrid a câştigat Supercupa Spaniei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și