Închide meniul

Real Madrid sare în apărarea lui Zinedine Zidane. „Lipsă de respect față de una dintre cele mai admirate figuri din fotbalul mondial”

Dan Roșu Publicat: 9 ianuarie 2023, 12:20

Reclamă
Real Madrid sare în apărarea lui Zinedine Zidane. „Lipsă de respect față de una dintre cele mai admirate figuri din fotbalul mondial

Real Madrid sare în apărarea lui Zinedine Zidane

Zinedine Zidane, pe banca lui Real Madrid / Profimedia Images

Real Madrid sare în apărarea lui Zinedine Zidane după ce preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, Noel Le Graet, a avut o serie de declaraţii nepotrivite la adresa unuia dintre cei mai mari jucători din istoria Franţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Clubul Real Madrid regretă declarațiile nefericite ale președintelui Federației Franceze de Fotbal, Noel Le Graet, despre Zinedine Zidane, una dintre cele mai mari legende din sportul mondial.

Aceste cuvinte implică o lipsă de respect față de una dintre cele mai admirate figuri din fotbalul mondial, iar clubul nostru așteaptă rectificări imediate.

Real Madrid sare în apărarea lui Zinedine Zidane

Zinedine Zidane, campion mondial și european în tricoul țării sale, deținător a multe alte titluri, reprezintă valorile sportului și a demonstrat asta în cariera lui de jucător și de antrenor.

Declarațiile președintelui Federației Franceze de Fotbal sunt nepotrivite și îl descalifică, precum cele pe care le-a făcut despre căpitanul nostru, Karim Benzema, actualul Balon de Aur, campion în Liga Națiunilor cu Franța și de 5 ori câștigător al Champions League”, se arată pe site-ul oficial al galacticilor.

Reclamă

Zidane a scris istorie la Real Madrid, ca jucător şi antrenor, câştigând titlul şi UEFA Champions League din ambele ipostaze. Când a stat pe bancă, a triumfat în trei ani consecutivi în cea mai importantă competiţie inter-cluburi.

Scandal uriaş provocat de preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal

Chiar dacă erau zvonuri că „Zizou” va deveni selecţionerul Franţei după Campionatul Mondial 2022 din Qatar, Le Graet a negat vehement că ar fi purtat vreo discuţie cu mijlocaşul de legendă al Les Bleus. Mai mult, acesta a declarat că nu e interesat de viitorul lui Zizou.

„Zidane a fost mereu sub radar, nu trebuie spuse poveşti. El avea mulţi fani, unii se aşteptau ca Deschamps să plece. Dar cine îl poate critica pe Deschamps? Nimeni! Poţi oricând să pierzi un meci, dar sunt cu el de 10 ani, nu au fost multe probleme.

Reclamă 4 / 0/3

Zidane în Brazilia? Nu-mi pasă, lăsaţi-l să plece oriunde vrea. Poate să meargă oriunde, la un club…

Dacă Zidane a încercat să mă contacteze? Bineînţeles că nu, nici nu aş fi răspuns la telefon. Să-i spun să caute o altă echipă? Faceţi un program special pentru ca el să îşi găseasă o echipă de club sau o naţională„, a declarat Noël Le Graet pentru RMC Sport, citat de marca.com.

Franţa a pierdut finala CM 2022 în faţa Argentinei. A fost învinsă la lovituri de departajare de Argentina. Kylian Mbappe a înscris un hat-trick în cele 120 de minute. Chiar şi aşa, Didier Deschamps şi-a prelungit contractul cu francezii.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și