Închide meniul

E gata! Real Madrid a făcut transferul viitorului! „Galacticii” plătesc peste 70 de milioane de euro puştiul minune de 16 ani, dorit şi de City şi Barcelona

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 decembrie 2022, 16:48 / Actualizat: 8 decembrie 2022, 18:08

E gata! Real Madrid a făcut transferul viitorului! „Galacticii plătesc peste 70 de milioane de euro puştiul minune de 16 ani, dorit şi de City şi Barcelona

Endrick, tot mai aproape de Real Madrid

Endrick, în timpul unei partide pentru Palmeiras/ Profimedia

E gata! Real Madrid a făcut transferul viitorului! „Galacticii” dau 70 de milioane de euro pentru Endrick, puştiul minune de 16 ani. Brazilianul s-a înţeles cu Florentino Perez şi se pare că mutarea se va realiza în schimbul unei sume colosale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferul lui Endrick de la Palmeiras la Real Madrid se va face în 2024, atunci când brazilianul va împlini 18 ani şi va fi eligibil pentru un transfer în străinătate.

E gata! Real Madrid a făcut transferul viitorului! „Galacticii” plătesc peste 70 de milioane de euro pentru Endrick

Jurnalistul Fabrizio Romano anunţă că Real Madrid s-a înţeles cu Palmeiras pentru pentru transferul lui Endrick. Italianul notează faptul că tânărul brazilian se va alătura lotului „galacticilor” în 2024, iar documentele mutării se vor finaliza chiar în această lună.

Astfel, campioana Spaniei va plăti 60 de milioane pentru Endrick, iar la această sumă se mai adaugă alte 12 milioane sub formă de taxe.

Reclamă

Endrick nu poate să se alăture din acest sezon grupării conduse de Carlo Ancelotti, deoarece în Brazilia există o lege prin care se interzice jucătorilor sub 18 ani să părăsească ţara.

În ciuda faptului că are 16 ani, Endrick a debutat deja la echipa de seniori a celor de la Palmeiras, unde a strâns 7 meciuri, a marcat 3 goluri şi a contribuit cu pasă decisivă la încă o reuşită. Tânărul brazilian a fost şi pe „radarul” altor forţe din Europa precum Manchester City sau Barcelona.

Pep Guardiola şi Florentino Perez luptă pentru transferul viitorului

Pep Guardiola şi Florentino Perez luptă pentru transferul viitorului. Manchester City şi Real Madrid îl vor pe Endrick, puştiul de 16 ani al lui Palmeiras.

Reclamă 4 / 0/3

Conform ESPN, cele două cluburi uriaşe şi-au trimis oameni pentru a-l urmări pe cel considerat cea mai mare speranţă a fotbalului brazilian din ultimii ani, care e cotat deja la 15 milioane de euro.

City şi Real nu au făcut nicio ofertă încă pentru cel mai tânăr marcator din istoria lui Palmeiras. Ambele sunt convinse că, înainte să facă pasul spre Europa, acesta are nevoie să devină jucător de bază la gruparea sud-americană.

„Are doar 16 ani. Nu poate pleca peste hotare până la 18 ani. Îl tratăm cu calm, este un băiat foarte talentat. Avem o echipă întreagă care să aibă grijă de el. Va avea timp să arate cât de talentat e, în Brazilia şi în toată lumea”, a spus preşedintele lui Palmeiras, Leila Pereira.

Endrick, omul-record al lui Palmeiras

Chiar dacă are o clauză de reziliere a contractului de 60 de milioane de euro, sud-americanul poate fi adus în acest moment pentru 30-35 de milioane de euro, dar preţul mai poate creşte.

Endrick are cinci meciuri la profesionişti şi trei goluri şi a reuşit să bată recordul de 106 ani al lui Heitor. El a înscris la 16 ani, 3 luni şi 4 zile, faţă de fostul deţinător al recordului, care, în 1916, înscrisese la 16 ani, 11 luni şi 14 zile.

Starul naţionalei Braziliei, Neymar, a înscris primul gol într-un meci oficial la o vârstă mai mare comparativ cu Endrick: la 17 ani şi 41 de zile.

PSG este prima echipă care a sărit cu o ofertă pentru Endrick. Este vorba de 20 de milioane de euro. Nu a fost însă de ajuns. Jucătorul nu poate semna încă pentru nicio echipă din Europa până în iulie 2024, atunci când atacantul central cotat la 15 milioane de euro va împlini 18 ani.

Reclamă
Recomandări
  • Real Madrid, gata de un transfer stelar
  • Endrick, tot mai aproape de Real Madrid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” Vezi toate știrile
Citește și