Închide meniul

Robert Lewandowski a câștigat Gheata de Aur pentru sezonul 2021/2022! Prima reacție a polonezului

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 noiembrie 2022, 20:10

Robert Lewandowski a câștigat Gheata de Aur pentru sezonul 2021/2022! Prima reacție a polonezului

Robert Lewandowski a câștigat Gheata de Aur pentru sezonul 2021/2022

Robert Lewandowski, cu Gheata de Aur / Profimedia

Robert Lewandowski a câștigat Gheata de Aur a Europei, premiul acordat pentru cel mai bun atacant din sezonul 2021/2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewandowski a fost premiat în cadrul unei ceremonii care a avut loc miercuri seară, la Barcelona. Pentru atacantul polonezul este al doilea sezon consecutiv când câștigă Gheata de Aur.

Robert Lewandowski a câștigat Gheata de Aur pentru sezonul 2021/2022

Lewandowski a marcat 35 de goluri sezonul trecut pentru Bayern Munchen în Bundesliga, mai multe decât au reușit rivalii Kylian Mbappé (28), Ciro Immobile (27) și Karim Benzema (27).

În sezonul 2020/21, polonezul a marcat 41 de goluri în campionat, depășindu-i pe Leo Messi, 30 de goluri, și pe Cristiano Ronaldo, cu 29 de goluri.

Reclamă

Lewandowski este acum unul dintre cei 12 jucători care au câștigat premiul Gheata de Aur de cel puțin două ori.

Lewandowski vrea să câștige titlul cu Barcelona

După ce a primit premiul, Robert Lewandowski a vorbit despre obiectivele pe care și le-a stabilit pentru primul său sezon la Barcelona.

Sunt foarte mândru de echipă și sunt sigur că sezonul acesta va fi foarte bun. Victorii precum cele împotriva Valencia și cele de ieri, contra Osasunei, sunt foarte importante. Jucăm foarte bine și sunt sigur că jucătorii vor fi și mai buni în lunile urmatoare.

Reclamă 4 / 0/3

Este important să muncești din greu pentru a te obișnui cu o nouă echipă și o nouă ligă; toată lumea mi-a făcut totul ușor, dar trebuie să continui să muncesc din greu. Sunt foarte fericit să am acest obiectiv, unul grozav pentru mine și pentru club”, a spus Robert Lewandowski, în cadrul ceremoniei, citat de site-ul Barcelonei. 

Robert Lewandowski, eliminat după numai 31 de minute în Osasuna – Barcelona

Robert Lewandowski a avut un meci de coşmar. Starul polonez a fost eliminat după numai 31 de minute în Osasuna – Barcelona, meci din etapa a 14-a din La Liga. Atacantul lui Xavi a primit două cartonaşe galbene şi a ajuns mai repede la vestiare.

Gazdele au deschis scorul încă din minutul 6. David Garcia l-a învins pe Ter Stegen şi a declanşat nebunia pe Estadio El Sadar din Pamplona. Lewandowski şi-a ieşit din minţi şi a primit un prim „galben” cinci minute mai târziu.

Golgheterul din La Liga nu s-a calmat şi a primit un nou avertisment, după o jumătate de oră de joc. Într-un duel pentru minge, şi-a lovit cu cotul un adversar, în săritură, iar arbitrul partidei nu a stat pe gânduri. L-a eliminat pe Lewandowski, care a fost uluit de ceea ce i s-a întâmplat.

Fără Lewandowski, Barcelona a întors scorul în repriza secundă și s-a impus prin golurile lui Pedri și Raphinha.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și