Închide meniul
VIDEO

Robert Lewandowski, eliminat după numai 31 de minute în Osasuna – Barcelona! Al doilea cartonaş roşu primit în întreaga carieră

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 noiembrie 2022, 23:32

Reclamă
Robert Lewandowski, eliminat după numai 31 de minute în Osasuna – Barcelona! Al doilea cartonaş roşu primit în întreaga carieră

Robert Lewandowski, eliminat după numai 31 de minute în Osasuna - Barcelona

Robert Lewandowski a primit al doilea cartonaş roşu din carieră / Profimediaimages

Robert Lewandowski a avut un meci de coşmar. Starul polonez a fost eliminat după numai 31 de minute în Osasuna – Barcelona, meci din etapa a 14-a din La Liga. Atacantul lui Xavi a primit două cartonaşe galbene şi a ajuns mai repede la vestiare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gazdele au deschis scorul încă din minutul 6. David Garcia l-a învins pe Ter Stegen şi a declanşat nebunia pe Estadio El Sadar din Pamplona. Lewandowski şi-a ieşit din minţi şi a primit un prim „galben” cinci minute mai târziu.

Robert Lewandowski, eliminat după numai 31 de minute în Osasuna – Barcelona

Golgheterul din La Liga nu s-a calmat şi a primit un nou avertisment, după o jumătate de oră de joc. Într-un duel pentru minge, şi-a lovit cu cotul un adversar, în săritură, iar arbitrul partidei nu a stat pe gânduri. L-a eliminat pe Lewandowski, care a fost uluit de ceea ce i s-a întâmplat.

VEZI AICI VIDEO CU ELIMINAREA LUI LEWANDOWSKI!

Chiar dacă a protestat alături de coechipierii săi, Lewandowski a fost trimis la cabine. „Centralul” Jesus Gil Manzano i-a arătat cartonaş roşu unui nou star al Barcelonei, după ce o făcuse şi cu Lionel Messi, Luis Suarez şi Neymar.

Reclamă

Robert Lewandowski a fost eliminat pentru a doua oară în întreaga carieră! Atacantul de 34 de ani nu mai primise „ruşu” din 2013, de la un meci între Borussia Dortmund şi Hamburg.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul dintre Osasuna şi Barcelona este unul cu mare miză. Jucătorii lui Xavi aveau şansa de a se distanţa la cinci puncte de Real Madrid.

Robert Lewandowski a fost salvatorul lui Xavi în Valencia – Barcelona 0-1

Cu două etape în urmă Robert Lewandowski a fost salvatorul lui Xavi în derby-ul Valencia – Barcelona, scor 0-1. Starul polonez a marcat golul victoriei în minutul 90+3.

Catalanii au avut emoţii pe Mestalla. Lino a înscris în startul reprizei secunde, dar golul a fost anulat cu ajutorul sistemului VAR.

Aflat într-o formă de senzaţie, starul polonez a arătat că este numărul 1 la Barcelona. Servit ideal de Raphinha, Lewandowski a avut o execuţie spectaculoasă şi a marcat golul victoriei în prelungiri.

Robert Lewandowski. Acesta este. Acesta e tweet-ul„, a fost reacţia savuroasă a catalanilor.

Lewandowski a ajuns la 13 goluri marcate în cele 12 meciuri din La Liga. Singurul jucător care a marcat mai multe goluri, într-o perioadă similară, a fost Cristiano Ronaldo. Portughezul reuşea 20 de goluri pentru Real Madrid în sezonul 2014-2015.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
10
mai
22:24
FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu”
10
mai
22:00
Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei
10
mai
21:55
Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG
10
mai
21:44
Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai
Vezi toate știrile
Citește și