Închide meniul

Robert Lewandowski a dezvăluit secretul formei sale de la Barcelona: „Era visul meu, mă simt înviorat!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 octombrie 2022, 10:18

Robert Lewandowski a dezvăluit secretul formei sale de la Barcelona: „Era visul meu, mă simt înviorat!

Robert Lewandowski a dezvăluit secretul formei sale de la Barcelona

Robert Lewandowski face show la Barcelona / Profimediaimages

  • Robert Lewandowski e într-o formă fabuloasă
  • Dezvăluirile făcute de starul polonez al Barcelonei

Robert Lewandowski înscrie pe bandă rulantă la Barcelona şi a dezvăluit care este secretul formei sale. Starul polonez a marcat singurul gol al victoriei cu Mallorca şi şi-a dus echipa pe primul loc în La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă are 34 de ani, Lewandowski trece printr-un moment extraordinar şi îşi poate depăşi deja bornele fabuloase atinse în tricoul lui Bayern. Are 9 goluri în primele 7 meciuri jucate în La Liga! În urmă cu două sezoane, puncta de 41 de ori în Bundesliga.

Robert Lewandowski a dezvăluit secretul formei sale de la Barcelona

Lewandowski l-a felicitat pe Xavi şi anunţă că a avut parte de antrenamente excelente după ce a ajuns pe Camp Nou.

Reclamă

„Pre-sezonul cu Xavi a fost foarte intens. Mă așteptam să fie mai ușor. A fost similar sau chiar mai greu decât la Bayern.

Aici, în Spania, fanii apreciază detaliile tehnice mai mult decât în Germania. Au acea euforie, se bucură de ea. Întotdeauna mi-am dorit să joc în La Liga, să trăiesc în Spania era visul meu… și nu numai în ceea ce priveşte sportul. Acum mă simt înviorat.

Reclamă

Încă învăţ spaniola şi acum încep să înţeleg multe. În vestiar sunt doar 2 sau 3 jucători care nu înțeleg engleza, dar antrenorii şi staff-ul vorbesc engleza, ceea ce este de ajutor”, a dezvăluit Robert Lewandowski pentru Kanał Sportowy, citat de mundodeportivo.com.

Lewandowski este încântat şi de coechipierii săi. I-a lăudat pe puştii minune ai Barcelonei.

„Gavi, Pedri, Ansu, Balde… sunt impresionat să văd cât de maturi pot fi la vârsta aceasta”, a precizat starul polonez.

Reclamă 4 / 0/3

Lewandowski are cifre uluitoare în La Liga

Robert Lewandowski pare că este de o viaţă la Barcelona. A ajuns la 9 goluri marcate pentru Barcelona în campionat după numai 7 meciuri jucate.

Robert Lewandowski este o maşinărie de goluri şi la Barcelona. După golul marcat cu Mallorca, Lewandowski a stabilit un nou record. Este jucătorul care a avut nevoie de cele mai puţine meciuri pentru a marca 9 goluri în La Liga.

Lewandowski a marcat cu o execuţie fabuloasă în partida cu Mallorca. Acesta a şutat la colţul lung, după ce a driblat un adversar. Xavi este încântat că are atacant de top.

„Încă o dată a făcut diferența, dar și linia defensivă și jocul de pase au contat. Un joc corect, fără strălucire, dar am luat trei puncte foarte importante. Pe acest stadion va fi greu să fie luate puncte. Lewandowski este un jucător care garantează. Este un marcator, un jucător de top, unul dintre cei mai buni jucători din lume, dacă nu cel mai bun. Pe lângă faptul că marchează, este important cum joacă, cum face pressing şi ce le spune coechipierilor…

Totuşi, nu ar fi bine să ne rezumăm doar la Lewandowski şi Ter Stegen. E adevărat că sunt la un nivel stelar, dar toată echipa a jucat bine”, a declarat Xavi.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona
Fotbal extern • 24 mart., 20:41
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona! Anunţul făcut de spanioli
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”