Închide meniul
VIDEO

Robert Lewandowski a fost prezentat de Barcelona la Miami! ”Sper să câștigăm trofee încă din primul sezon”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 18 iulie 2022, 9:19

Robert Lewandowski a fost prezentat de Barcelona la Miami! ”Sper să câștigăm trofee încă din primul sezon”

Robert Lewandowski a fost prezentat de Barcelona la Miami

Robert Lewandowski a ajuns la Miami / Captură Twitter FC Barcelona

Robert Lewandowski a fost prezentat de Barcelona la Miami. După ce și-a cunoscut noii colegi, atacantul de 33 e ani a oferit și primele declarații, obiectivul său fiind unul clar: cât mai multe trofee alături de catalani, încă din primul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Sunt foarte fericit că sunt în sfârșit aici. Ultimele câteva zile au fost foarte lungi, dar, la final, afacerea e făcută și mă pot pot concentra pe noul capitol din viața și cariera mea. Nu sunt doar omul care vrea să câștige un meci. Sper să câștigăm trofee încă din primul sezon.

Robert Lewandowski a fost prezentat de Barcelona la Miami

Întotdeauna mi-am dorit să joc în La Liga, pentru un club mare și acesta este noul pas făcut. Și pentru viața personală e o schimbare și pot considera că sunt aici să ajut Barcelona să fie în top și să câștige cât mai multe titluri cu putință.

Am vorbit cu Xavi și am știut de la început ce gândește. Ideile lui m-au făcut să îmi fie ușor să vin la Barcelona. Știu că sunt omul care vrea să câștige și cu Xavi aceste lucruri sunt posibile. Știe exact cum ar trebui să conducă Barcelona. A fost un jucător extraordinar și are în față un viitor din care vreau să fac parte”, a spus Lewandowski, la prezentarea la Barcelona.

Reclamă

Când vine vorba de trofee, Lewa vine după 19 adjudecate alături de Bayern Munchen. Printre ele, enumerăm o Ligă a Campionilor și 8 titluri în Bundesliga. Acum, el a ajuns la Barcelona pentru 45 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Robert Lewandowski, despre întâlnirea cu Xavi:”Am avut o chimie imediată”

Robert Lewandowski şi Xavi, managerul Barcelonei, s-au întâlnit întâmplător în Ibiza. Atacantul a declarat că a simţit o chimie imediată cu antrenorul catalan, care i-a spus că îl doreşte pe Camp Nou.

„Xavi are un plan pentru ca Barcelona să se întoarcă în top. L-am întâlnit în Ibiza întâmplător, dar am avut o chimie imediată şi mi-a spus: „Am să te aştept, vom lucra bine împreună şi vom câştiga multe trofee”, a mai spus Robert Lewandowski.

Într-un interviu pentru Bild, atacantul de 33 de ani a declarat că decizia de a o părăsi pe Bayern a fost una extrem de dificilă, însă este fericit că poate avea parte de o nouă exprienţă.

„Am vrut să evoluez într-o altă ligă, diferită de Bundesliga, dar adevărul este că a fost cea mai dificilă decizie din viaţa mea. Am vrut să locuiesc în alt loc, să descopăr ceva nou împreună cu familia mea. Fiica mea Klara va merge la şcoală anul viitor şi a trebuit să luăm o decizie. Şi decizia a fost să încercăm ceva nou. Dacă nu acum, atunci probabil nu ar fi fost posibilă altcândva. A fost o oportunitate unică”, a declarat Robert Lewandowski, pentru Bild.

Recomandări
  • Robert Lewandowki are 33 de ani
  • Lewa a cucerit 19 titluri cu Bayern Munchen

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și