Închide meniul

Robert Lewandowski, „dublă” în doar 2 minute, în Real Madrid – Barcelona! Cifre senzaționale pentru starul polonez

Alex Ioniță Publicat: 26 octombrie 2024, 23:32

Reclamă
Robert Lewandowski, dublă” în doar 2 minute, în Real Madrid – Barcelona! Cifre senzaționale pentru starul polonez

Robert Lewandowski, „dublă” în doar 2 minute, în Real Madrid - Barcelona!

Robert Lewandowski / Profimedia

Robert Lewandowski a marcat o „dublă” în doar 2 minute, în Real Madrid – Barcelona! Starul din atacul echipei antrenate de Hansi Flick a făcut spectacol total, în repriza a 2-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o primă repriză încheiată cu scorul de 0-0, Robert Lewandowski s-a deslănțuit. A avut nevoie de doar 2 minute pentru a duce scorul la 2-0, în favoarea echipei sale.

Robert Lewandowski, „dublă” în doar 2 minute, în Real Madrid – Barcelona!

Robert Lewandowski a dat prima lovitură în minutul 54 al partidei de pe „Santiago Bernabeu”. Polonezul a primit o minge lungă de la Marc Casado și a trimis o „torpilă” în poarta apărată de Lunin. Portarul lui Carlo Ancelotti nu a avut nicio șansă la această execuție.

Atacantul Barcelonei a reușit „dubla” în minutul 56, atunci când a ajuns la capătul unei pase lobate, trimise de Balde. Lewandowski a lovit mingea cu capul, iar aceasta s-a oprit în colțul drept al porții apărate de Lunin.

Mai apoi, în minutul 66, Lewandowski putea reuși hattrick-ul. Totuși, acesta a fost protagonistul unei ratări monumentale și a trimis mingea în bară, după ce l-a driblat pe Lunin.

Reclamă
Reclamă

După „dubla” din meciul cu Real Madrid, Robert Lewandowski a ajuns la cifre senzaționale, în actualul sezon de La Liga. În vârstă de 36 de ani, „Lewa” a ajuns la 14 goluri și 2 pase decisive, în doar 11 meciuri.

Echipele de start în Real Madrid – Barcelona:

Reclamă

Real Madrid (4-1-2-1-2): Lunin – Vazquez (cpt.), Militao, Rudiger, F. Mendy – Tchouameni – Valverde, Camavinga – Bellingham – Mbappe, Vinicius
Rezerve: F. Gonzalez, S. Mestre – Modric, Guler, Endrick, Vallejo, Ceballos, F. Garcia, Brahim
Antrenor: Carlo Ancelotti

Barcelona (4-2-1-3): I. Pena – Kounde, Cubarsi, I. Martinez, Balde – Pedri, Casado – Fermin – Yamal, Lewandowski, Raphinha
Rezerve: Szczesny, Kochen – Gavi, Ansu Fati, Pablo Torre, Pau Victor, Olmo, F. De Jong, H. Fort, G. Martin, S. Dominguez
Antrenor: Hansi Flick

Kylian Mbappe, gol anulat în prima repriză din Real Madrid – Barcelona!

Kylian Mbappe a avut un gol anulat în prima repriză din Real Madrid – Barcelona! Superstarul din atacul lui Carlo Ancelotti nu a avut parte de o primă repriză memorabilă, la primul El Clasico în tricoul „blanco”.

Prima repriză a duelului dintre Real Madrid și Barcelona s-a încheiat cu scorul de 0-0.

Totuși, în minutul 30, fanii lui Real Madrid s-au bucurat la golul lui Kylian Mbappe. La momentul respectiv, Lucas Vasquez i-a trimis o pasă excelentă francezului, care a săltat mingea peste Pena și a înscris.

Totuși, pe reluări s-a putut vedea faptul că Mbappe s-a aflat în offside, la momentul pasei lui Vasquez. Astfel, oficialii din camera VAR au anulat reușita lui Kylian Mbappe.

De notat este faptul că starul din atacul lui Carlo Ancelotti a fost surprins în offside de 6 ori, doar în prima parte a duelului de pe „Santiago Bernabeu”.

Reclamă

Cine va câştiga derby-ul Dinamo - FCSB, din Cupa României?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:20

Mihai Stoica, cucerit de un jucător al rivalei Dinamo: „Foarte bun! A fost meciul lui!” Pe cine a remarcat

23:15

LIVE TEXTReal Madrid – Barcelona 0-2. Lewandowski, ratare monumentală cu poarta goală, după „dubla” reuşită! El Clasico „nebun”

23:02

Kylian Mbappe, gol anulat în prima repriză din Real Madrid – Barcelona! În 45 de minute a fost surprins de 6 ori în offside

22:46

Vinicius Junior, ratare uriaşă în Real Madrid – Barcelona, după ce s-a distrat cu apărarea catalanilor

22:38

VideoJuri Cisotti aşteaptă paşaportul românesc şi nu ar refuza naţionala lui Mircea Lucescu: „Viitorul meu e aici!”

22:21

VIDEOPanserraikos – AEK 1-0! O nouă surpriză în Grecia! Programul complet al etapei

1 VIDEOCalificările din Marele Premiu al Mexicului, de la 23:45 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)! Piastri, cel mai rapid în FP3 2 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 3 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 4 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen 5 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 6 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României
Citește și