Închide meniul

Robert Lewandowski îi cere lui Lionel Messi să refuze oferta de 500 de milioane de dolari: „Vreau să joc lângă el la Barcelona!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 mai 2023, 19:02

Robert Lewandowski îi cere lui Lionel Messi să refuze oferta de 500 de milioane de dolari: „Vreau să joc lângă el la Barcelona!

Robert Lewandowski îi cere lui Lionel Messi să refuze oferta de 500 de milioane de dolari de la Al Hilal

Lionel Messi şi Robert Lewandowski, într-un meci Polonia - Argentina / Profimediaimages

  • Robert Lewandowski speră ca Lionel Messi să revină la Barcelona
  • Ce a declarat golgheterul campioanei din La Liga

Robert Lewandowski îi cere lui Lionel Messi să refuze oferta primită de la Al Hilal, de 500 de milioane de dolari pentru fiecare an de contract. Golgheterul Barcelonei visează să joace alături de starul argentinian pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La primul sezon în tricoul Barcelonei, atacantul polonez în vârstă de 34 de ani este pe punctul de a primi trofeul de cel mai bun marcator din La Liga. Are 22 de goluri, cu cinci mai mult decât principalul său urmăritor, Karim Benzema. Lewandowski speră ca Joan Laporta să-i facă cel mai frumos cadou şi să îl convingă pe Lionel Messi să revină la gruparea blaugrana.

Robert Lewandowski îi cere lui Lionel Messi să refuze oferta de 500 de milioane de dolari

Aş vrea să joc cu el aici! Messi şi-a schimbat stilul în ultimii ani, este mai uşor să evoluezi alături de jucători care înţeleg fotbalul atât de profund precum o face el. Leo gândeşte diferit, se poziţionează diferit pe teren, joacă mingea altfel. Are un simţ unic, cu siguranţă ne-ar fi de mare folos.

Reclamă

Eu sunt mândru de sezonul nostru. Câștigarea campionatului și a Supercupei reprezintă o mare realizare. Acest titlu are un gust diferit de cele câștigate cu Bayern. Și am câștigat opt la rând. Iată-ne în tranziție. Construim ceva nou„, a declarat Robert Lewandowski pentru jurnalistul Tomasz Wlodarczyk, citat de mundodeportivo.com.

Lionel Messi rămâne liber de contract pe 30 iunie. Jurnaliştii de la L’Equipe au anunţat deja plecarea sud-americanului de la PSG. „Ruptura este definitivă”, au spus-o răspicat francezii, după ce deţinătorul a şapte Baloane de Aur a primit o lovitură de la şeicul liderului din Ligue 1 şi a fost suspendat timp de două săptămâni. Totul după o vizită făcută de Messi în Arabia Saudită, fără a avea acceptul clubului.

Reclamă

Joan Laporta a dezvăluit că face eforturi pentru a putea realiza transferul lui Lionel Messi. Preşedintele Barcelonei a anunţat că poartă des discuţii cu jucătorul care a scris istorie pe Camp Nou.

Am vorbit cu Leo pentru a găsi o soluție pentru a reglăm o situație în care am fost nevoit să pun clubul mai presus de orice, inclusiv mai presus de el, cel mai bun jucător din lume. A fost o discuție foarte afectuoasă și plăcută.

În ultima perioadă, ne-am trimis mesaje, l-am felicitat pentru Cupa Mondială. Mi-a răspuns, ne cunoaștem de atâția ani, de când avea 14 ani, este o relație bună.

Reclamă 4 / 0/3

Messi iubește Barcelona, nimeni nu trebuie să se îndoiască de acest lucru. Simte că Barcelona este casa lui. Ar fi nepotrivit să vorbim despre acest aspect (n.red. despre revenirea lui Messi) pentru că aparține încă de PSG. Trebuie să așteptăm finalul sezonului și atunci putem vorbi liniștiți.

Cu tot respectul pentru Arabia Saudită, Barca este Barca și este casa lui. Barcelona poate concura cu toată lumea, istoria o spune. Arabia Saudită face o treabă foarte bună, se investește mult, dar Barca este Barca”, spunea Joan Laporta.

Lionel Messi a primit o ofertă colosală, de 500 de milioane de dolari pe an

Al Hilal şi-a mărit oferta iniţială de 400 de milioane de dolari, pe care i-o făcuse argentinianului. Acum pune la bătaie 500 de milioane de dolari pe an. Anunţul a fost făcut de forbes.com, care a preluat informaţia de la omul de afaceri catalan Jaume Roures. Messi ar putea câştiga 1.370.000 de euro în fiecare zi de contract şi 57.000 de euro în fiecare oră!

Al Hilal este pe locul 4 în campionat şi e gata să îşi revoluţioneze lotul pentru a câştiga titlul în sezonul viitor. Echipa este pregătită chiar de un argentinian, Ramon Angel Diaz. Dacă va accepta cel mai mare contract din istoria fotbalului, Messi va fi din nou adversarul lui Cristiano Ronaldo.

Cum arată topul salariilor din sportul mondial:

1. Cristiano Ronaldo (fotbal, Al-Nassr) – 173 de milioane de lire sterline (200 de milioane de euro)
2. Canelo Alvarez (box) – 70 de milioane de lire sterline
3. Lionel Messi (fotbal, PSG) – 62 de milioane de lire sterline
4. Neymar (fotbal, PSG) – 58 de milioane de lire sterline
5. Matthew Stafford (NFL, Los Angeles Rams) – 58 de milioane de lire sterline
6. Josh Allen (NFL, Buffalo Bills) – 52 de milioane de lire sterline
7. Tyson Fury (box) – 50 de milioane de lire sterline
8. Aaron Rodgers (NFL, Green Bay Packers) – 47 de milioane de lire sterline
9. Lewis Hamilton (Formula 1) – 47 de milioane de lire sterline
10. Deshaun Watson (NFL, Clevland Browns) – 46 de milioane de lire sterline

Lionel Messi a marcat 672 de goluri în 778 de meciuri pentru Barcelona. 10 titluri şi patru trofee ale UEFA Champions League a câştigat argentinianul cu gruparea de pe Camp Nou.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona
Fotbal extern • 24 mart., 20:41
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona! Anunţul făcut de spanioli
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Cosmin Contra a primit o suspendare mare şi a fost amendat după ce a făcut scandal în Arabia Saudită
Fotbal extern • 22 mart., 16:33
Cosmin Contra a primit o suspendare mare şi a fost amendat după ce a făcut scandal în Arabia Saudită