Închide meniul

Robert Lewandowski îl aşteaptă pe Lionel Messi la Barcelona: „Va fi ceva incredibil! Sper că vom putea juca împreună”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 aprilie 2023, 16:44

Robert Lewandowski îl aşteaptă pe Lionel Messi la Barcelona: „Va fi ceva incredibil! Sper că vom putea juca împreună

Robert Lewandowski îl aşteaptă pe Lionel Messi la Barcelona

Robert Lewandowski şi Lionel Messi / Colaj Profimediaimages

  • Robert Lewandowski vrea să joace alături de Lionel Messi
  • Ce a declarat atacantul Barcelonei

Robert Lewandowski a anunţat că îl aşteaptă pe Lionel Messi (35 de ani) la Barcelona. Golgheterul catalanilor a oferit declaraţii emoţionante la finalul meciului Barcelona – Girona, scor 0-0, ultimul din etapa a 28-a din La Liga. Atacantul în vârstă de 34 de ani a fost integralist, dar a ratat şansa de a-şi trece în cont un nou gol pentru gruparea de pe Camp Nou. Are 17 în acest sezon şi este lider în topul golgheterilor din campionatul Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewandowski speră ca, de sezonul viitor, să facă cuplu în atac cu Messi. Starul argentinian mai are contract cu PSG până pe 30 iunie şi a refuzat propunerile primite de la şeicul Nasser Al-Khelaifi. În ultimele zile au apărut tot mai multe zvonuri că deţinătorul a şapte Baloane de Aur se va întoarce la clubul pentru care a scris istorie, Barcelona.

Robert Lewandowski îl aşteaptă pe Lionel Messi la Barcelona

Robert Lewandowski a fost întrebat despre o posibilă revenire a lui Messi pe Camp Nou şi nu s-a ferit de cuvinte. Îşi doreşte ca oficialii blaugrana să îl convingă să îşi încheie cariera la echipa cu care a cucerit patru trofee UEFA Champions League.

Reclamă

Messi aparține Barcelonei și, dacă se va întoarce, va fi ceva incredibil. Știm că locul lui este aici, în Barcelona. Nu știu ce se va întâmpla, dar sper că vom putea juca împreună sezonul viitor.

Știm că Barcelona nu a câștigat La Liga în ultimii ani și suntem pe drumul cel bun. Dacă vom câștiga titlul, mulți jucători vor avea mare încredere. Cu toții lucrăm pentru a progresa. Suntem concentrați pe La Liga și avem puncte de câștigat, dar nu ne gândim la diferența faţă de Real Madrid. Trebuie să marcăm goluri și să-i faceți fericiți pe fani. Eu și colegii mei de echipă lucrăm din greu pentru a câștiga titlul„, a declarat Robert Lewandowski, potrivit mundodeportivo.com.

Reclamă

La finalul lunii trecute, oficialii de la Barcelona au confirmat interesul pentru Lionel Messi! Vicepreședintele clubului blaugrana, Rafa Yuste, a anunțat faptul că au existat runde de negocieri pentru ca starul argentinian să revină pe Camp Nou, acolo unde a scris istorie.

Rafa Yuste a dezvăluit faptul că Lionel Messi este ținta Barcelonei. Vicepreședintele clubului catalan a declarat că au existat contacte cu oameni din anturajul lui Messi, pentru ca starul să revină pe Camp Nou.

Şefii Barcelonei poartă negocieri cu impresarii lui Lionel Messi

Am luat legătura cu oameni din anturajul lui Lionel Messi. Messi știe cât de mult îl apreciem și mi-ar plăcea ca el să revină aici, la Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3

Am fost implicat în discuțiile despre prelungirea contractului lui Lionel Messi și acum doi ani, și încă îmi amintesc cât de greu a fost să-l lăsăm pe Leo să plece.

Cu siguranță, Lionel Messi iubește Barcelona și de asemenea și orașul, și sper să găsim condițiile potrivite ca el să-și poată continua povestea”, se arată în declarația lui Rafa Yuste, vicepreședintele Barcelonei, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

Lionel Messi a reuşit performanţe uriaşe în tricoul Barcelonei. A câştigat 10 titluri în La Liga şi a ridicat de patru ori trofeul UEFA Champions League. Pentru catalani a jucat în 778 de meciuri şi a înscris 672 de goluri.

Fanii Barcelonei i-au scandat numele lui Lionel Messi în El Clasico

Fanii Barcelonei i-au scandat numele lui Lionel Messi, în minutul 10 al clasicului cu Real Madrid. A fost un moment incredibil pe Camp Nou, acolo unde argentinianul este așteptat cu brațele deschise de toată lumea.

În minutul 10 al partidei de pe Camp Nou, toți suporterii Barcelonei prezenți la meci au început să strige ”Messi, Messi, Messi”, iar momentul a devenit viral pe rețelele de socializare.

Suporterii i-au scandal numele campionului mondial, după ultimele zvonuri care îl dau pe argentinian aproape de o revenire la echipa pentru care a scris istorie o mare parte din carieră.

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona - PSG 1-4
Liga Campionilor • 17 apr., 0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona - PSG!
Liga Campionilor • 23:15
Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo
Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor
Liga Campionilor • 23:05
Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor
Momente uluitoare înainte de Barcelona - PSG! Fanii catalani au atacat autocarul echipei lui Xavi! Ce s-a întâmplat
Liga Campionilor • 21:20
Momente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi
Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League
Liga Campionilor • 15 apr., 19:07
Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc”