Închide meniul

Robert Lewandowski, jefuit chiar la baza de antrenament a Barcelonei! Starul polonez i-a urmărit pe hoţi şi a făcut accident

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 august 2022, 20:40

Robert Lewandowski, jefuit chiar la baza de antrenament a Barcelonei! Starul polonez i-a urmărit pe hoţi şi a făcut accident

Robert Lewandowski, jefuit chiar la baza de antrenament a Barcelonei

Robert Lewandowski a fost transferat de Barcelona / Profimediaimages

Robert Lewandowski a fost jefuit chiar la baza de antrenament a Barcelonei. Atacantul transferat în această vară de la Bayern Munchen a trecut prin momente teribile. Poliţiştii au intervenit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewandowski a ajuns la terenul de antrenament de la Ciutat Esportiva Joan Gamper şi a decis să oprească pentru a le oferi autografe fanilor şi a face poze cu ei. În momentul în care semna autografe, polonezul a avut parte de o surpriză neplăcută.

Robert Lewandowski, jefuit chiar la baza de antrenament a Barcelonei

Potrivit sport.es, Robert Lewandowski a trăit o sperietură groaznică. Trei indivizi au deschis portiera maşinii şi i-au furat ceasul de la mână şi telefonul mobil.

Fostul golgheter al lui Bayern a plecat imediat în urmărirea hoţilor. Acesta ar fi făcut accident cu maşina în timp ce încerca să îi prindă. Au intervenit şi poliţiştii, care s-au prezentat de urgenţă la baza de antrenament a catalanilor. Aceştia au reuşit să îi recupereze ceasul, ascuns de hoţi sub un copac.

Din primele informaţii, se pare că Lewandowski nu a fost rănit. Acestuia i-a fost restituit ceasul care ar valora aproximativ 75.000 de euro. Poliţiştii au rămas mai multe ore la Ciutat Esportiva, iar hoţii ar fi fost arestaţi.

Reclamă

Robert Lewandowski, primul gol pentru Barcelona

Robert Lewandowski a marcat primul gol în tricoul celor de la Barcelona, în meciul cu mexicanii de la U.N.A.M, contând pentru Joan Gamber Trophy.

Lewandowski a marcat în minutul 3, după o pasă a lui Pedri. Polonezul l-a driblat și pe portarul advers și a finalizat cu o șut din unghi, în plasa laterală.

Până la pauză, același Lewandowski a pasat decisiv la golurile lui Pedri, care a semnat o dublă. Este primul meci pentru polonez pe Camp Nou, în fața suporterilor Barcelonei.

Reclamă 4 / 0/3

Robert Lewandowski a mai jucat pentru Barcelona în amicalele cu Juventus (2-2) și Real Madrid (1-0), din turneul de pregătire din Statele Unite.

Robert Lewandowski a fost transferat de Barcelona de la Bayern Munchen, în această perioadă de mercato. Catalanii i-au plătit campioanei Bundesligii 45 de milioane de euro în schimbul serviciilor atacantului.

Robert Lewandowski poartă cu numărul 9 pentru Barcelona. Acesta a fost purtat în sezonul trecut de Memphis Depay, care în această vară este aproape de o despărţire de clubul blaugrana.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și