Închide meniul

Robert Lewandowski, plătit „regește” la Barcelona! Salariul real pe care îl va primi starul polonez pe Camp Nou

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 iulie 2022, 17:21

Robert Lewandowski, plătit „regește la Barcelona! Salariul real pe care îl va primi starul polonez pe Camp Nou

Robert Lewandowski va avea un salariu astronomic la Barcelona

Robert Lewandowski a semnat cu Barcelona / Twitter

Robert Lewandowski va fi plătit „regește” la Barcelona. Atacantul polonez a fost cumpărat de catalani de la Bayern Munchen în schimbul sumei de 45 de milioane de euro, după o serie lungă de negocieri între cele două cluburi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cele din urmă, „Lewa” a ajuns pe Camp Nou și privește cu mult entuziasm către noua aventură din Spania.

Salariul real primit de Robert Lewandowski la Barcelona

Deși traversează momente extrem de dificile pe plan financiar, Barca și-a permis să îl aducă pe Robert Lewandowski în Catalonia. Pe lângă suma răsunătoare de transfer achitată lui Bayern, formația blaugrana le va oferi bavarezilor și un bonus de 5 milioane de euro, în funcție de performanțele polonezului.

În același timp, conducătorii de pe Camp Nou vor scoate din conturi o sumă exorbitantă pentru a acoperi salariul lui „Lewa” în următoarele 4 sezoane.

Inițial, în presa internațională se vorbea despre un salariu de 9 milioane de euro/an pe care Lewandowski îl va primi la Barcelona.

Reclamă

Potrivit jurnalistului polonez Mateusz Borek, super-atacantul de 33 de ani va încasa însă o sumă mult mai mare în primele 3 sezoane petrecute pe Camp Nou. Lewandowski va câștiga anual 15 milioane de euro, urmând ca numai în ultimul an de contract să primească 7,5 milioane de euro.

„Lewandowski a căutat altă provocare, a vrut să joace pentru Barcelona, dar asta nu înseamnă că va câștiga mai puțini bani. În primele trei sezoane, va primi 30 de milioane anual brut, 15 milioane net, plus diferite bonusuri. Doar al patrulea sezon va fi diferit. 7,5 milioane net, când va împlini deja 37 de ani”, a anunțat Mateusz Borek.

Lewandowski, pregătit să readucă gloria pe Camp Nou

Robert Lewandowski a semnat un contract valabil pe 4 sezoane cu Barcelona. Catalanii i-au stabilit o clauză de 500 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

”Sunt foarte fericit că sunt în sfârșit aici. Ultimele câteva zile au fost foarte lungi, dar, la final, afacerea e făcută și mă pot pot concentra pe noul capitol din viața și cariera mea. Nu sunt doar omul care vrea să câștige un meci. Sper să câștigăm trofee încă din primul sezon.

Întotdeauna mi-am dorit să joc în La Liga, pentru un club mare și acesta este noul pas făcut. Și pentru viața personală e o schimbare și pot considera că sunt aici să ajut Barcelona să fie în top și să câștige cât mai multe titluri cu putință.

Am vorbit cu Xavi și am știut de la început ce gândește. Ideile lui m-au făcut să îmi fie ușor să vin la Barcelona. Știu că sunt omul care vrea să câștige și cu Xavi aceste lucruri sunt posibile. Știe exact cum ar trebui să conducă Barcelona. A fost un jucător extraordinar și are în față un viitor din care vreau să fac parte”, a spus Lewandowski, la prezentarea la Barcelona.

Când vine vorba de trofee, Lewa vine după 19 adjudecate alături de Bayern Munchen. Printre ele, enumerăm o Ligă a Campionilor și 8 titluri în Bundesliga

Recomandări
  • Robert Lewandowski, plătit „regește” la Barcelona
  • Salariul real pe care îl va primi starul polonez pe Camp Nou

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și