Închide meniul

Robert Lewandowski, luat la ţintă de foştii colegi de la Bayern, după ce Barcelona va evolua în Europa League: „A fost foarte răsfăţat”

Viviana Moraru Publicat: 23 octombrie 2022, 18:50

Reclamă
Robert Lewandowski, luat la ţintă de foştii colegi de la Bayern, după ce Barcelona va evolua în Europa League: „A fost foarte răsfăţat

Robert Lewandowski, luat la ţintă de foştii colegi de la Bayern

Robert Lewandowski, într-un meci pentru Barcelona/ Profimedia

Robert Lewandowski a fost ironizat de foştii colegi de la Bayern, după ce Barcelona va evolua în Europa League. Leon Goretzka a fost cel care a trimis săgeţi subtile către atacantul polonez, după parcursul modest al trupei de pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona şi Bayern se vor duela în următoarea rundă de Liga Campionilor. Catalanii păstrează doar şanse teoretice pentru calificarea în optimi, în timp ce bavarezii sunt deja calificaţi, având maximum de puncte după patru runde.

Robert Lewandowski, taxat de foştii colegi de la Bayern, după ce Barcelona va evolua în Europa League

Leon Goretzka a prefaţat întâlnirea dintre Barcelona şi Bayern, din Liga Campionilor. Mijlocaşul campioanei Bundesligii a oferit declaraţii şi despre Robert Lewandowski, pe care îl numeşte „răsfăţat” pentru că a bifat mereu optimi în cea mai importantă competiţie din Europa, alături de bavarezi.

„Lewy a fost foarte răsfățat la Bayern, mereu a fost cel puțin în optimi și a mers mai departe. Dar acum nu mai putem lua asta în considerare”, a declarat Leon Goretzka, conform Bild.

Barcelona poate fi eliminată din Liga Campionilor chiar de fosta echipă a lui Robert Lewandowski. Cu o victorie pe Camp Nou, Bayern îi va trimite pe catalani oficial în Europa League. Gruparea blaugrana poate fi eliminată încă de la începutul partidei, deoarece Inter este favorită certă în faţa celor de la Plzen, meciul italienilor având loc cu două ore înaintea duelului din Spania.

Reclamă
Reclamă 4

În ciuda rezultatelor modeste înregistrate de Barcelona în Liga Campionilor, Robert Lewandowski a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Xavi. În acest sezon, polonezul are cifre astronomice, marcând 16 goluri, în 14 meciuri, în toate competiţiile.

Robert Lewandowski, bornă uluitoare în Barcelona – Villarreal 3-0

Robert Lewandowski a atins o bornă uluitoare în Barcelona – Villarreal 3-0. A reuşit o „dublă” de senzaţie şi a ajuns la cota 600 în carieră!

Robert Lewandowski este o maşinărie de goluri şi la Barcelona. A marcat de două ori în succesul cu Villarreal şi a ajuns la 11 goluri în 10 meciuri, în campionat.

Reclamă

Prima reuşită a fost una impresionantă pentru atacant. A fost golul cu numărul 600 din carieră. După doar 4 minute a venit şi cel cu numărul 601.

Robert Lewandowski este o maşinărie de goluri şi la Barcelona. După golul marcat cu Mallorca, Lewandowski a stabilit un nou record. Este jucătorul care a avut nevoie de cele mai puţine meciuri pentru a marca 9 goluri în La Liga.

Robert Lewandowski, lecţie de modestie la ceremonia pentru Balonul de Aur 2022

Robert Lewandowski a oferit o adevărată lecţie de modestie la ceremonia pentru Balonul de Aur 2022. Vedeta Barcelonei a venit la gală cu ceas în valoare de 200 lei.

Chiar dacă are un salariu de 23 de milioane de euro, Robert Lewandowski a uluit întreaga planetă.

Robert Lewandowski a purtat un ceas Casio a cărui valoare se învârte în jurul a 43 de euro, adică aproximativ 200 lei, notează Mundo Deportivo.

Imaginea a devenit virală pe reţelele de socializare, unde fanii au avut doar cuvinte de laudă pentru modestia sa.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:29

LIVE VIDEOPrima sesiune de antrenamente din Formula 1 a Marelui Premiu al Belgiei este LIVE în AntenaPLAY

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

13:33

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele probabile

12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și