Închide meniul

Robert Lewandowski, luat la ţintă de foştii colegi de la Bayern, după ce Barcelona va evolua în Europa League: „A fost foarte răsfăţat”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 octombrie 2022, 18:50

Robert Lewandowski, luat la ţintă de foştii colegi de la Bayern, după ce Barcelona va evolua în Europa League: „A fost foarte răsfăţat

Robert Lewandowski, luat la ţintă de foştii colegi de la Bayern

Robert Lewandowski, într-un meci pentru Barcelona/ Profimedia

Robert Lewandowski a fost ironizat de foştii colegi de la Bayern, după ce Barcelona va evolua în Europa League. Leon Goretzka a fost cel care a trimis săgeţi subtile către atacantul polonez, după parcursul modest al trupei de pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona şi Bayern se vor duela în următoarea rundă de Liga Campionilor. Catalanii păstrează doar şanse teoretice pentru calificarea în optimi, în timp ce bavarezii sunt deja calificaţi, având maximum de puncte după patru runde.

Robert Lewandowski, taxat de foştii colegi de la Bayern, după ce Barcelona va evolua în Europa League

Leon Goretzka a prefaţat întâlnirea dintre Barcelona şi Bayern, din Liga Campionilor. Mijlocaşul campioanei Bundesligii a oferit declaraţii şi despre Robert Lewandowski, pe care îl numeşte „răsfăţat” pentru că a bifat mereu optimi în cea mai importantă competiţie din Europa, alături de bavarezi.

„Lewy a fost foarte răsfățat la Bayern, mereu a fost cel puțin în optimi și a mers mai departe. Dar acum nu mai putem lua asta în considerare”, a declarat Leon Goretzka, conform Bild.

Barcelona poate fi eliminată din Liga Campionilor chiar de fosta echipă a lui Robert Lewandowski. Cu o victorie pe Camp Nou, Bayern îi va trimite pe catalani oficial în Europa League. Gruparea blaugrana poate fi eliminată încă de la începutul partidei, deoarece Inter este favorită certă în faţa celor de la Plzen, meciul italienilor având loc cu două ore înaintea duelului din Spania.

Reclamă

În ciuda rezultatelor modeste înregistrate de Barcelona în Liga Campionilor, Robert Lewandowski a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Xavi. În acest sezon, polonezul are cifre astronomice, marcând 16 goluri, în 14 meciuri, în toate competiţiile.

Robert Lewandowski, bornă uluitoare în Barcelona – Villarreal 3-0

Robert Lewandowski a atins o bornă uluitoare în Barcelona – Villarreal 3-0. A reuşit o „dublă” de senzaţie şi a ajuns la cota 600 în carieră!

Robert Lewandowski este o maşinărie de goluri şi la Barcelona. A marcat de două ori în succesul cu Villarreal şi a ajuns la 11 goluri în 10 meciuri, în campionat.

Reclamă 4 / 0/3

Prima reuşită a fost una impresionantă pentru atacant. A fost golul cu numărul 600 din carieră. După doar 4 minute a venit şi cel cu numărul 601.

Robert Lewandowski este o maşinărie de goluri şi la Barcelona. După golul marcat cu Mallorca, Lewandowski a stabilit un nou record. Este jucătorul care a avut nevoie de cele mai puţine meciuri pentru a marca 9 goluri în La Liga.

Robert Lewandowski, lecţie de modestie la ceremonia pentru Balonul de Aur 2022

Robert Lewandowski a oferit o adevărată lecţie de modestie la ceremonia pentru Balonul de Aur 2022. Vedeta Barcelonei a venit la gală cu ceas în valoare de 200 lei.

Chiar dacă are un salariu de 23 de milioane de euro, Robert Lewandowski a uluit întreaga planetă.

Robert Lewandowski a purtat un ceas Casio a cărui valoare se învârte în jurul a 43 de euro, adică aproximativ 200 lei, notează Mundo Deportivo.

Imaginea a devenit virală pe reţelele de socializare, unde fanii au avut doar cuvinte de laudă pentru modestia sa.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și