Închide meniul
Foto

S-a aflat ce i-a spus Vinicius arbitrului din El Clasico! Motivul pentru care și-a ieșit din minți

Alex Ioniță Publicat: 30 octombrie 2023, 19:14

Reclamă
S-a aflat ce i-a spus Vinicius arbitrului din El Clasico! Motivul pentru care și-a ieșit din minți

S-a aflat ce i-a spus Vinicius arbitrului din El Clasico

Vinicius, în timpul partidei cu FC Barcelona / Profimedia

S-a aflat ce i-a spus Vinicius arbitrului din El Clasico! Starul brazilian de la Real Madrid și-a iești din minți după o conversație cu oficialul partidei, care a fost câștigatăîn cele din urmă de madrileni, cu scorul de 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta din lotul lui Carlo Ancelotti a avut un dialog încins cu arbitrul asistent, în momentul în care a fost înlocuit, în minutul 90+6, cu Lucas Vazquez.

S-a aflat ce i-a spus Vinicius arbitrului din El Clasico: „Nu mă atinge!”

În prelungirile duelului de pe Stadionul Olimpic din Barcelona, Carlo Ancelotti l-a chemat pe Vinicius la marginea terenului, pentru a-l scoate din teren. Acesta nu s-a grăbit deloc să iasă din suprafața de joc, iar fanii catalani au reacționat imediat.

De asemenea, arbitrul asistent i-a făcut semn starului brazilian să se grăbească, având în vedere că acesta trăgea, în mod clar, de timp, dat fiind faptul că scorul era de 2-1 în favoarea echipei sale.

Acest lucru l-a înfuriat pe atacant, care i-a transmis arbitrului următoarele cuvinte, potrivit informațiilor oferite de mundodeportivo.com: „Nu mă atinge! Nu mă atinge! Ești nebun!”.

Reclamă
Conflictul dintre Vinicius și arbitrul asistent / Profimedia
Conflictul dintre Vinicius și arbitrul asistent / Profimedia

Tehnicianul echipei din capitala Spaniei a intervenit rapid și l-a împins pe jucătorul echipei sale, pentru ca acest conflict cu oficialul partidei să nu escaladeze. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO).

După acest eveniment, Vinicius nu a văzut însă cartonașul roșu. Un lucru interesant este faptul că, în anul 2021, Joao Felix a fost eliminat într-un meci după ce l-a făcut „nebun” pe arbitrul partidei. La momentul respectiv, jucătorul portughez i-a reproșat oficialului faptul că nu a dictat fault la o fază în care acesta scăpase pe contra atac.

Evenimentul respectiv s-a întâmplat în perioada în care portughezul era legitimat la Atletico Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Un oficial al Barcelonei, derapaj incredibil la adresa lui Vinicius

Mikel Camps, purtătorul de cuvânt al Consililui de Administraţie al Barcelonei, a avut un derapaj la adresa starului brazilian de la Real Madrid.

Oficialul catalanilor l-a numit „clovn” pe Vinicius şi a spus pe platforma X (fostul Twitter) că acesta merită o palmă. La scurt timp, Mikel Camps a şters postarea.

Oficialul catalanilor s-a arătat nemulțumit de o fază din partida de UEFA Champions League dintre echipa lui Carlo Ancelotti și Braga. Deranjat de schemele pe care brazilianul le făcea pe teren în timpul partidei de marţi seară, Camps l-a atacat pe Vinicius:

„Nu este niciun rasism, merită o palmă pentru că este un clovn. Ce reprezintă aceste biciclete inutile și fără sens la centrul terenului?”, a scris Mikel Camps seara trecută, postarea fiind ştearsă la scurt timp, potrivit as.com.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY! 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și