Închide meniul

Un oficial al Barcelonei, derapaj incredibil la adresa lui Vinicius: „Nu este niciun rasism, merită o palmă pentru că e un clovn”

Alex Masgras Publicat: 25 octombrie 2023, 9:36

Reclamă
Un oficial al Barcelonei, derapaj incredibil la adresa lui Vinicius: „Nu este niciun rasism, merită o palmă pentru că e un clovn

Un oficial al Barcelonei, derapaj incredibil la adresa lui Vinicius

Vinicius Jr, în timpul meciului Braga - Real Madrid / Profimedia

Un oficial al Barcelonei, derapaj incredibil la adresa lui Vinicius. Cu doar câteva zile înainte de El Clasico, spiritele se încing în Spania. Mikel Camps, purtătorul de cuvânt al Consililui de Administraţie al Barcelonei, a avut un derapaj la adresa starului brazilian de la Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialul catalanilor l-a numit „clovn” pe Vinicius şi a spus pe platforma X (fostul Twitter) că acesta merită o palmă. La scurt timp, Mikel Camps a şters postarea.

Un oficial al Barcelonei, derapaj incredibil la adresa lui Vinicius

Duelul dintre Barcelona şi Real Madrid pare că a început deja, chiar dacă El Clasico va avea loc abia sâmbătă după-amiază. Real Madrid a jucat marţi seară pe terenul celor de la Braga, în etapa a treia a grupelor UEFA Champions League.

Partida a fost urmărită şi de Mikel Camps, purtătorul de cuvânt al Consiliului de Administraţie al clubului catalan. Lui Camps nu i-a plăcut ce a văzut în timpul partidei de la Braga, câştigată de jucătorii lui Carlo Ancelotti cu 2-1. Oficialul catalan a avut un derapaj la adresa lui Vinicius, unul dintre cei mai importanţi jucători ai madrilenilor.

Deranjat de schemele pe care brazilianul le făcea pe teren în timpul partidei de marţi seară, Camps l-a atacat pe Vinicius pe X (fostul Twitter):

Reclamă

„Nu este niciun rasism, merită o palmă pentru că este un clovn. Ce reprezintă aceste biciclete inutile și fără sens la centrul terenului?”, a scris Mikel Camps seara trecută, postarea fiind ştearsă la scurt timp, potrivit as.com.

Faza care l-a nemulţumit pe Camps a avut loc în minutul 65 al partidei de la Braga. După o cursă din propria jumătate de teren, Vinicius s-a oprit ăn banda stângă. Timp de câteva secunde, de pe loc, brazilianul a făcut mai multe „biciclete” în faţa lui Saatci, fără să aibă succes.

Reclamă 4 / 0/3

Aflat la Real Madrid din vara anului 2018, Vinicius a fost victima mai multor atacuri rasiste pe stadioanele din Spania în ultimii ani. Cel mai recent episod a avut loc chiar etapa trecută din La Liga, la remiza dintre Sevilla şi Real Madrid.

Vinicius Jr, victimă a rasismului în Sevilla – Real Madrid 1-1

Vinicius Jr a fost victimă a rasismului în Sevilla – Real Madrid 1-1. Jucătorul brazilian a cerut pedepse penale pentru cei care scandează insulte rasiste la meciuri.

„Din păcate, am acces la o înregistrare video cu un alt atac rasist la meciul din această sâmbătă, de data aceasta lansat de un copil. Este atât de trist că nu există nimeni care să o educe. Investesc mult în educație în Brazilia pentru a forma cetățeni cu atitudini diferite.

Chipul rasistului de astăzi apare pe site-urile de internet, ca de atâtea ori anterior. Sper ca autoritățile spaniole să își facă partea lor de treabă și să schimbe legislația o dată pentru totdeauna. Acești oameni trebuie să fie pedepsiți și penal.

Ar fi un prim pas foarte bun pentru a ne pregăti pentru Cupa Mondială din 2030. Sunt aici pentru a ajuta.

Îmi pare rău că par repetitiv, dar este episodul cu numărul 10. Și încă număr…”, a transmis Vinicius Jr după meciul Sevilla – Real Madid 1-1, potrivit lui Fabrizio Romano.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și