Închide meniul

Şansă uriaşă pentru Andrei Raţiu, cu patru luni înainte de startul EURO 2024. Anunţul oficial făcut de Rayo Vallecano

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 februarie 2024, 13:09

Reclamă
Şansă uriaşă pentru Andrei Raţiu, cu patru luni înainte de startul EURO 2024. Anunţul oficial făcut de Rayo Vallecano

Şansă uriaşă pentru Andrei Raţiu

Andrei Raţiu, într-un meci cu Atletico Madrid / Profiemdiaimages

Şansă uriaşă pentru internaţionalul român Andrei Raţiu, cu patru luni înainte de startul EURO 2024. Fundaşul în vârstă de 25 de ani are un nou antrenor la Rayo Vallecano. Este o oportunitate pentru Raţiu, care poate profita în mandatul lui Inigo Perez şi să îşi câştige postul de titular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inigo Perez a fost numit în funcţia de antrenor al echipei spaniole de fotbal Rayo Vallecano, a anunţat clubul din La Liga pe site-ul său oficial, informează EFE.

Şansă uriaşă pentru Andrei Raţiu, cu patru luni înainte de startul EURO 2024

Perez, în vârstă de 36 de ani, îl înlocuieşte la conducerea tehnică a formaţiei madrilene pe Francisco Rodriguez, care a fost demis din cauza rezultatelor slabe. O singură victorie a obţinut Rayo în ultimele 14 etape din campionatul Spaniei.

Noul antrenor a mai activat la Rayo Vallecano în sezonul 2022/2023, când a făcut parte din stafful lui Andoni Iraola, în rolul de secund, anunţă agerpres.ro.

Raţiu a fost transferat de Vallecano de la Huesca, în vara anului trecut, pentru 500.000 de euro. Nu s-a impus în mandatul fostului său antrenor. A fost titular în 4 meciuri şi a jucat, în total, 327 de minute.

Reclamă

În această campanie, Inigo Perez a încercat să-l însoţească pe Iraola în aventura sa din Premier League, la Bournemouth, dar unele probleme legate de obţinerea vizei de muncă l-au împiedicat să poată activa ca antrenor secund la clubul englez, fiind fără angajament de câteva luni.

Inigo Perez, care a îmbrăcat ca jucător tricoul echipelor Athletic Bilbao, Huesca, Mallorca, Numancia şi Osasuna, va aborda primul său mandat ca antrenor principal, cu obiectivul de a o menţine pe Rayo Vallecano în prima ligă spaniolă. Madrilenii ocupă în prezent locul 14 în clasament, cu doar cinci victorii obţinute în 24 de etape, la şapte puncte distanţă de zona retrogradării.

Andrei Raţiu a fost aproape de un transfer surpriză! Anunţul făcut de Marca

Spaniolii de la marca.com au anunţat, luna trecută, că situaţia românului se putea schimba în această perioadă de mercato. Villarreal, fosta echipă a lui Raţiu, ar fi vrut să îl readucă pe internaţionalul român.

Reclamă 4 / 0/3

Marcelino, antrenorul „submarinului galben”, a insistat pentru această mutare, dar s-a lovit de refuzul celor de la Rayo Vallecano. Actuala echipă a lui Raţiu nu ar fi fost dispusă să îl lase pe român să plece.

Spaniolii au amintit şi faptul că perioada următoare este extrem de importantă pentru Andrei Raţiu şi naţionala României, în condiţiile în care „tricolorii” participă la EURO 2024 la vară. Edi Iordănescu a fost în Spania şi a discutat cu cei doi antrenori, iar mesajul a fost destul de clar. Situaţia lui Andrei Raţiu trebuie să se schimbe, deoarece fundaşul are nevoie de minute înaintea turneului final:

Românul este conștient că dacă va continua să nu joace, prezența sa la EURO 2024 este în pericol. Selecționerul Iordănescu i-a transmis lui Francisco săptămâna trecută că are nevoie ca situația să se schimbe.

Cu doar 650 de minute în opt meciuri oficiale, Rațiu a rămas în umbra lui Francisco într-un an cheie pentru internaționalul român, care a fost o piesă importantă în preliminariile EURO 2024″, au anunţat cei de la marca.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și