Închide meniul

Andrei Raţiu, aproape de un transfer surpriză! Anunţul făcut de Marca: „Iordănescu are nevoie ca situaţia să se schimbe”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 24 ianuarie 2024, 8:32

Andrei Raţiu, aproape de un transfer surpriză! Anunţul făcut de Marca: „Iordănescu are nevoie ca situaţia să se schimbe

Andrei Raţiu este aproape de un transfer surpriză

Andrei Raţiu, în timpul unui meci / Profimedia

Andrei Raţiu este aproape de un transfer surpriză! Internaţionalul român a ratat o mutare în Italia în această iarnă, dar încă poate pleca de la Rayo Vallecano. Fundaşul dreapta al echipei naţionale nu a jucat cât şi-ar fi dorit în acest sezon, mai ales că ne apropiem de Campionatul European din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spaniolii de la marca.com au anunţat că situaţia românului se poate schimba în această perioadă de mercato. Villarreal, fosta echipă a lui Raţiu, vrea să îl readucă pe internaţionalul român.

Andrei Raţiu, aproape de un transfer surpriză! Anunţul făcut de Marca

Potrivit sursei mai sus menţionate, Villarreal vrea să îl împrumute pe internaţionalul român. Marcelino, antrenorul „submarinului galben”, insistă pentru această mutare, dar se loveşte de refuzul celor de la Rayo Vallecano. Actuala echipă a lui Raţiu nu ar fi dispusă să îl lase pe român să plece.

Spaniolii au amintit şi faptul că perioada următoare este extrem de importantă pentru Andrei Raţiu şi naţionala României, în condiţiile în care „tricolorii” participă la EURO 2024 la vară. Edi Iordănescu a fost în Spania şi a discutat cu cei doi antrenori, iar mesajul a fost destul de clar. Situaţia lui Andrei Raţiu trebuie să se schimbe, deoarece fundaşul are nevoie de minute înaintea turneului final:

„Românul este conștient că dacă va continua să nu joace, prezența sa la EURO 2024 este în pericol. Selecționerul Iordănescu i-a transmis lui Francisco săptămâna trecută că are nevoie ca situația să se schimbe.

Reclamă

Cu doar 650 de minute în opt meciuri oficiale, Rațiu a rămas în umbra lui Francisco într-un an cheie pentru internaționalul român, care a fost o piesă importantă în preliminariile EURO 2024″, au anunţat cei de la marca.com.

Andrei Raţiu a fost jucătorul celor de la Villarreal timp de cinci ani (2016-2021). În această perioadă, „submarinul galben” l-a împrumutat pe român timp de jumătate de sezon la ADO Den Haag, în Olanda.

Edi Iordănescu, mesaj tranşant pentru Ianis Hagi şi Andrei Raţiu

Edi Iordănescu a avut un mesaj tranşant pentru Ianis Hagi şi Andrei Raţiu, la întoarcerea din Spania. Selecţionerul României a mers în Spania pentru a discuta cu românii care evoluează în La Liga, dar şi cu antrenorii lor.

Reclamă 4 / 0/3

În LaLiga evoluează Ianis Hagi, la Deportivo Alaves, şi Andrei Raţiu, la Rayo Vallecano. Ianis Hagi şi Andrei Raţiu nu s-au impus ca titulari până acum la echipele lor de club, Deportivo Alaves, respectiv Rayo Vallecano.

”Am fost după băieţii noştri. Am prioritizat să merg acolo unde sunt probleme. Jucători importanţi, jucători care au dus greul acestei campanii, care au contribuit decisiv la calificarea României şi care sunt la un nivel bun.

Sunt şi semne pozitive, dar sunt şi câteva semne negative. Ce am făcut acum, am făcut de când am preluat echipa naţională. Nu e prima oară şi cu siguranţă nici ultima când mă deplasez şi încerc să reacţionez atunci când sunt probleme. Încercăm să gestionăm cum se poate.

Eu am încredere în ei, i-am asigurat de asta. Am fost acolo să le dau un mesaj de încredere, aşa cum le-am dat şi în trecut altor colegi ai lor. Am fost acolo pentru că mi-am dorit să vorbesc cu conducătorii cluburilor lor, ceea ce am făcut şi în trecut. Şi nu în ultimul rând, sau în mod special pentru mine, cu antrenorii lor.

Sunt optimist pentru ei, mă gândesc şi la alţi jucători care mai traversează perioade mai puţin faste. O să vedem dacă mai plec pentru că a început şi competiţia noastră”, a declarat Edi Iordănescu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și