Închide meniul

Scandal uriaş după Real Madrid – Almeria 3-2: „Am fost jefuiţi” / „Cineva a decis că nu avem voie să câştigăm pe Bernabeu”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 21 ianuarie 2024, 21:44

Scandal uriaş după Real Madrid – Almeria 3-2: „Am fost jefuiţi / „Cineva a decis că nu avem voie să câştigăm pe Bernabeu

Scandal uriaş după Real Madrid - Almeria 3-2

Jucătorii lui Real Madrid, după victoria cu Almeria / Profimedia

A fost un scandal uriaş după Real Madrid – Almeria 3-2. Echipa lui Carlo Ancelotti a reuşit o remontada de poveste cu ultima clasată din La Liga, după ce a fost condusă cu 2-0 la pauză. Repriza secundă a fost plină de faze controversate, iar deciziile arbitrului luate cu ajutorul VAR au fost vehement contestate de cei de la Almeria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după fluierul final, clubul Almeria a luat o decizie fără precedent. Pe contul de Twitter, aceştia au anunţat că nu vor posta cronica meciului, în urma evenimentelor de pe Santiago Bernabeu.

Scandal uriaş după Real Madrid – Almeria 3-2

„Să nu aşteptaţi să postăm cronica partidei. Totul este foarte clar”, a scris Almeria pe contul de Twitter.

Fundaşul Marc Pubill nu s-a ferit să lanseze acuzaţii grave, spunând că Almeria nu a fost lăsată să câştige meciul cu Real Madrid:

Reclamă

„Cred că cineva a decis că nu avem voie să câştigăm pe Bernabeu astăzi. Asta s-a întâmplat. Nu mai e nimic de spus”, a declarat Pubill, potrivit lui Fabrizio Romano.

Almeria a avut un start fantastic de partidă, reuşind să deschidă scorul încă din primul minut, prin Ramzani. Gonzalez a majorat diferenţa în minutul 43, iar ultima clasată intra cu un avantaj incredibil la cabine.

Din repriza secundă, totul s-a transformat într-un coşmar pentru Almeria. Real Madrid a redus din diferenţă în minutul 55 prin Jude Bellingham. Internaţionalul englez a înscris dintr-un penalty vehement contestat de oaspeţi, care au acuzat un fault comis de Rudiger înaintea henţului comis de Kaik.

Reclamă 4 / 0/3

La doar câteva minute distanţă, Almeria a înscris pentru a treia oară, dar VAR a anulat golul din cauza unui fault la Jude Bellingham comis de Lopy. Nebunia de pe Bernabeu a continuat şi la golul egalizator marcat de Vinicius. Almeria a contestat golul pentru un henţ comis de brazilian, dar centralul partidei nu şi-a schimbat decizia. În cele din urmă, Real Madrid a obţinut toate cele trei puncte, după ce Dani Carvajal a înscris din pasa lui Bellingham în minutul 90+9.

Carlo Ancelotti şi Dani Carvajal înţeleg supărarea celor de la Almeria

La finalul partidei, atât antrenorul Carlo Ancelotti, cât şi Dani Carvajal, eroul serii de pe Bernabeu, au comentat declaraţiile la cald făcute de jucătorii lui Almeria.

„Deciziile arbitrului au fost corecte astăzi. Înţeleg reacţia celor de la Almeria, dar toate au fost corecte”, a declarat Carlo Ancelotti.

Dani Carvajal a vrut să îi răspundă lui Melero, cel care a spus că Almeria a fost jefuită pe Bernabeu:

„Dacă va urmări fazele cu calm, îşi va da seama că toate deciziile arbitrului au fost corecte. VAR ajută fotbalul să fie mai corect”, a spus şi marcatorul din minutul 90+9 al partidei Real Madrid – Almeria.

Etapa viitoare, Real Madrid va merge pe terenul celor de la Las Palmas, în timp ce Almeria va primi vizita lui Deportivo Alaves. Echipa lui Carlo Ancelotti a revenit pe primul loc din La Liga, ajungând la 51 de puncte, dar poate pierde această poziţie dacă Girona se va impune în meciul de pe teren propriu cu Sevilla de duminică seară. Chiar şi în aceste condiţii, Real Madrid va avea un meci mai puţin disputat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și