Închide meniul

Se întoarce Lionel Messi la Barcelona? Tatăl starului argentinian a oferit un răspuns categoric, după ce negocierile cu PSG au stagnat

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 februarie 2023, 20:32

Se întoarce Lionel Messi la Barcelona? Tatăl starului argentinian a oferit un răspuns categoric, după ce negocierile cu PSG au stagnat

Tatăl lui Lionel Messi, răspuns categoric atunci când a fost întrebat dacă starul se întoarce la Barcelona

Lionel Messi, în timpul unui meci pentru Barcelona/ Profimedia

Tatăl lui Lionel Messi a oferit un răspuns categoric, atunci când a fost întrebat dacă starul argentinian se va întoarce la Barcelona. Jorge Messi a dezvăluit că clubul catalan nu a făcut nicio ofertă pentru fiul său, iar în acest caz nu se pune problema ca jucătorul lui PSG să evolueze din nou pe Camp Nou, acolo unde a scris istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a intrat în ultimele luni de contract cu PSG. Până în acest moment, francezii şi starul argentinin nu au ajuns la un acord pentru prelungirea înţelegerii, iar sud-americanul poate părăsi formaţia de pe Parc de Princes la sfârşitul sezonului, din postura de jucător liber de contract.

Tatăl lui Lionel Messi, răspuns categoric atunci când a fost întrebat dacă starul argentinian se va întoarce la Barcelona

Jorge Messi nu a lăsat loc de interpretări în privinţa transferului starului argentinian la Barcelona. Tatăl jucătorului de la PSG a declarat că nu a existat nicio discuţie cu oficialii catalani, mai exact cu preşedintele formaţiei blaugrana, Joan Laporta, iar în acest context nu se pune problema la Lionel Messi să revină pe Camp Nou.

„Nu cred că Leo va juca pentru Barca din nou. Condițiile (n.r – pentru revenirea lui Messi) nu sunt îndeplinite. Nu am vorbit cu Laporta și nu există nicio ofertă”, a declarat Jorge Messi, tatăl lui Lionel Messi, pentru sport.es.

Reclamă

Întrebările legate de viitorul lui Lionel Messi au apărut după ce tatăl acestuia a revenit la Barcelona. Jorge Messi a călătorit la Paris zilele trecute, pentru a negocia cu oficialii de la PSG prelungirea contractului fiului său, însă nu s-a ajuns la nicio înţelegere pentru moment.

Motivul pentru care Lionel Messi a refuzat prima ofertă de prelungire a contractului cu PSG

S-a aflat motivul pentru care Lionel Messi a refuzat prima ofertă de prelungire a contractului cu PSG. Oficialii clubului parizian își doresc enorm ca starul argentinian să continue pe Parc des Princes până în 2024. Contractul său actual expiră în această vară, iar negocierile pentru prelungirea înțelegerii reprezintă prioritatea conducătorilor lui PSG, la ora actuală.

Totuși, misiunea parizienilor nu se anunță deloc ușoară. Drept dovadă, Lionel Messi a refuzat deja prima ofertă de prelungire a contractului din partea celor de la PSG.

Reclamă 4 / 0/3

Jorge Messi, tatăl și impresarul starului sud-american, s-a așezat la masa negocierilor de la Paris cu conducătorii campioanei Franței, iar deznodământul n-a fost unul fericit pentru șeici. Potrivit sport.es, Jorge Messi a refuzat oferta de prelungire a înțelegerii până în 2024, fiind nemulțumit de salariul propus.

Concret, parizienii i-au solicitat lui Lionel Messi o reducere salarială, astfel încât PSG să nu aibă probleme din cauza fair-play-ului financiar. Tatăl campionului mondial n-a fost de acord cu condiția respectivă, așa că prima rundă a negocierilor s-a încheiat cu un refuz din partea acestuia.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului Vezi toate știrile
Citește și