Închide meniul

Motivul pentru care Lionel Messi a refuzat prima ofertă de prelungire a contractului cu PSG! Ce s-a întâmplat la negocieri

Cosmin Cioboată Publicat: 16 februarie 2023, 9:12 / Actualizat: 16 februarie 2023, 14:16

Reclamă
Motivul pentru care Lionel Messi a refuzat prima ofertă de prelungire a contractului cu PSG! Ce s-a întâmplat la negocieri

Lionel Messi a ajuns la PSG în 2021

Lionel Messi a ajuns la PSG în 2021 / Profimedia

S-a aflat motivul pentru care Lionel Messi a refuzat prima ofertă de prelungire a contractului cu PSG. Oficialii clubului parizian își doresc enorm ca starul argentinian să continue pe Parc des Princes până în 2024. Contractul său actual expiră în această vară, iar negocierile pentru prelungirea înțelegerii reprezintă prioritatea conducătorilor lui PSG, la ora actuală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, misiunea parizienilor nu se anunță deloc ușoară. Drept dovadă, Lionel Messi a refuzat deja prima ofertă de prelungire a contractului din partea celor de la PSG.

Motivul pentru care Lionel Messi a refuzat prima ofertă de prelungire a contractului cu PSG

Jorge Messi, tatăl și impresarul starului sud-american, s-a așezat la masa negocierilor de la Paris cu conducătorii campioanei Franței, iar deznodământul n-a fost unul fericit pentru șeici. Potrivit sport.es, Jorge Messi a refuzat oferta de prelungire a înțelegerii până în 2024, fiind nemulțumit de salariul propus.

Concret, parizienii i-au solicitat lui Lionel Messi o reducere salarială, astfel încât PSG să nu aibă probleme din cauza fair-play-ului financiar. Tatăl campionului mondial n-a fost de acord cu condiția respectivă, așa că prima rundă a negocierilor s-a încheiat cu un refuz din partea acestuia.

Conducătorii lui PSG nu sunt dispuși să renunțe așa ușor și vor continua discuțiile pentru ca Lionel Messi să mai joace pe Parc des Princes pentru încă un sezon. Șeicii de la cârma clubului vor programa o nouă întâlnire cu Jorge Messi în viitorul apropiat.

Reclamă

Conform lequipe.fr, oficialii lui PSG nu intră în panică și consideră că negocierile respective reprezintă un proces normal, iar decizia lui Lionel Messi nu este definitivă. Totuși, în presa franceză au apărut zvonuri conform cărora argentinianul ar fi tentat să plece în SUA, la Inter Miami.

Lionel Messi, tentat să semneze cu Inter Miami, clubul din SUA patronat de David Beckham

Aflat în ultimele 6 luni de contract cu PSG, Messi ar fi interesat de un transfer la clubul patronat de David Beckham.

„Lionel Messi, din ce în ce mai puțin tentat să semneze prelungirea cu PSG”, a notat celebra publicație L’Equipe.

Reclamă 4 / 0/3

Inter Miami l-a dorit şi în trecut pe Messi, dar negocierile nu s-au concretizat. În această perioadă, se pare că Messi ar fi tentat să se mute definitiv alături de familie în Statele Unite ale Americii, iar un transfer în MLS nu pare a fi imposibil de realizat.

Lionel Messi evoluează pe Parc de Princes din 2021, de când a plecat de la Barcelona.

În acest sezon, Messi a bifat 26 de meciuri pentru PSG, în toate competiţiile. Campionul mondial a reuşit să marcheze 15 goluri şi să ofere 14 pase decisive.

Anunţul oficialilor de la PSG, despre prelungirea contractului lui Lionel Messi

În urmă cu câteva zile, oficialii de la PSG au făcut un anunţ cu privire la prelungirea contractului lui Lionel Messi, şi totodată au vorbit şi despre situaţia lui Neymar. Luis Campos, directorul sportiv al clubului de pe Parc de Princes, susţine că se fac eforturi pentru ca starul argentinian să rămână la Paris.

„Suntem în discuţii. Nu pot să ascund asta, mi-ar plăcea să îl am în acest proiect, să poată continua alături de noi.

Aş fi încântat să continue, dar discutăm în acest moment pentru a încerca să ajungem la capăt, pentru a continua să-l avem pe Leo Messi alături de noi”, a declarat Luis Campos, într-un interviu pentru TF1.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și