Închide meniul

Sergio Ramos a marcat pentru Sevilla chiar de ziua sa! Veteranul a obținut 3 puncte importante de la meciul cu Getafe

Alex Ioniță Publicat: 30 martie 2024, 18:28

Reclamă
Sergio Ramos a marcat pentru Sevilla chiar de ziua sa! Veteranul a obținut 3 puncte importante de la meciul cu Getafe

Sergio Ramos a marcat pentru Sevilla chiar de ziua sa

Sergio Ramos / Profimedia

Sergio Ramos a marcat pentru Sevilla chiar de ziua sa. Fundașul spaniol și-a făcut un cadou superb și a obținut 3 puncte importante pentru clubul la care e legitimat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul Sergio Ramos a sărbătorit împlinirea vârstei de 38 de ani, sâmbătă, marcând golul victoriei echipei FC Sevilla, cu scorul de 1-0, pe terenul formaţiei Getafe, în etapa a 30-a a campionatului de fotbal al Spaniei.

Sergio Ramos a marcat pentru Sevilla chiar de ziua sa

Fostul internaţional spaniol a înscris în minutul cinci al partidei de pe stadionul Coliseum, ajutând-o pe Sevilla să obţină un succes important în lupta pentru evitarea retrogradării.

Celălalt artizan al acestei victorii a fost goalkeeper-ul norvegian Orjan Nyland, care a reuşit să-şi păstreze poarta imaculată până la final, noteează agerpres.ro.

Sevilla ocupă locul 14 în clasament, având un avans de şase puncte faţă de Cadiz, ocupanta locului 18, primul retrogradabil, care s-a impus la rândul ei cu 1-0 în partida cu Granada, disputată vineri.

Reclamă

Sâmbătă se mai dispută partidele Almeria – Osasuna Pamplona, Valencia – Mallorca şi FC Barcelona – Las Palmas, în timp ce duminică se dispută partidele Celta Vigo – Rayo Vallecano, Girona – Betis Sevilla, Deportivo Alaves – Real Sociedad şi Real Madrid – Athletic Bilbao.

Etapa se va încheia luni, cu meciul Villarreal – Atletico Madrid.

În clasament conduce Real Madrid, cu 64 de puncte, urmată de FC Barcelona, 64 puncte și de Girona, cu 62 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Sergio Ramos i-ar fi propus lui Kylian Mbappe să cumpere de la el o vilă în Madrid

Sergio Ramos s-ar fi oferit să-i vândă lui Kylian Mbappé o vilă pe care o deţine împreună cu soţia sa, Pilar Rubio. Vila este situată în Moraleja, un cartier de lux din oraşul Alcobendas, la aproximativ 20 km nord de Madrid.

Zona, renumită pentru terenurile sale de golf de mari dimensiuni, şcolile private, securitatea şi proprietarii bogaţi, găzduieşte numeroase celebrităţi din lumea sportului, a mass-media, a politicii şi a divertismentului. David Beckham, Ronaldo şi Karim Benzema au locuit toţi acolo atunci când au jucat pentru Real Madrid.

Casa lui Sergio Ramos a fost construită pe un teren de 2.500 m2. Cu un decor rafinat, aceasta oferă un nivel ridicat de confort, cu două piscine (una exterioară şi una interioară), o sală de cinema, o zonă de jocuri cu bar şi o sală de fitness.

Fundaşul spaniol, care a revenit la Sevilla FC în vara anului trecut şi a împlinit 38 de ani cere 6 milioane de euro pentru a renunţa la ea, scrie news.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și