Închide meniul

Sergio Ramos, adversarul lui Real Madrid după 18 ani! Carlo Ancelotti, mesaj superb: „Datorită lui sunt aici!”

Viviana Moraru Publicat: 20 octombrie 2023, 17:46

Reclamă
Sergio Ramos, adversarul lui Real Madrid după 18 ani! Carlo Ancelotti, mesaj superb: „Datorită lui sunt aici!

Sergio Ramos, adversarul lui Real Madrid după 18 ani

Carlo Ancelotti şi Sergio Ramos/ Profimedia

Sergio Ramos va fi adversarul lui Real Madrid după 18 ani. Fundaşul ajuns la 37 de ani e gata să înfrunte echipa la care a scris istorie, şi la care a evoluat timp de 16 sezoane. Înaintea partidei, Carlo Ancelotti a avut un mesaj superb la adresa fostului căpitan al „galacticilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sevilla şi Real Madrid se vor duela în La Liga, într-un mei din etapa a 10-a a sezonului. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 19:30, şi va fi în format live score, pe AS.ro.

Sergio Ramos, adversarul lui Real Madrid după 18 ani

Sergio Ramos a revenit la Sevilla în această vară, sub formă de jucător liber de contract. Fundaşul spaniol a plecat de la PSG, după două sezoane petrecute pe Parc de Princes, şi a ales să revină la formaţia la care a crescut.

Ramos a plecat de la Sevilla în vara lui 2005, atunci când era cumpărat de Real Madrid în schimbul sumei de 27 de milioane de euro. 16 sezoane a petrecut Ramos pe Santiago Bernabeu, timp în care a scris istorie, câştigând, printre altele, patru trofee de UEFA Champions League.

În duelul de sâmbătă, Sergio Ramos va fi adversarul fostei sale echipe, după 18 ani. Fundaşul s-a mai duelat cu „galacticii” şi în perioada în care evolua la PSG, mai exact în optimele din UEFA Champions League, din 2021. Însă, în „dubla” respectivă, Ramos a fost accidentat şi nu a bifat niciun minut.

Reclamă

Înaintea duelului dintre Sevilla şi Real Madrid, Carlo Ancelotti a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Sergio Ramos, mărturisind că toată lumea îl iubeşte pe fundaşul iberic.

De asemenea, tehnicianul italian a declarat că îi datorează lui Ramos postul său de la Real Madrid, datorită golului marcat în finala Champions League din 2014, cu Atletico Madrid.

„Sunt încântat să-l văd din nou pe Sergio Ramos. Dacă sunt aici este datorită lui și golului său din finala de la Lisabona.

Reclamă 4 / 0/3

Sergio este special pentru mine. Cu toții îl iubim”, a declarat Carlo Ancelotti, conform Madrid Xtra.

Sergio Ramos, în lacrimi la prezentarea oficială la Sevilla

Sergio Ramos a fost în lacrimi la prezentarea oficială la Sevilla. Fundaşul de 37 de ani a revenit după 18 ani la Sevilla şi a fost prezentat oficial în faţa a peste 23.000 de fani pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan.

Fostul căpitan de la Real Madrid a fost alături de familia sa la prezentarea oficială. Mai întâi, el a susţinut o conferinţă de presă, după care a ieşit pe teren în faţa spectatorilor cu care a avut mai multe contre în ultimii 18 ani, în perioada în care a plecat de la Real Madrid. În momentul în care a fost ovaţionat de fani, Sergio Ramos nu s-a mai putut abţine şi s-a emoţionat.

„Înainte să mor, îmi doresc să mai câştig un trofeu cu echipa sufletului meu, Sevilla Futbol Club. Sper să pot contribui şi să joc la cel mai bun nivel pentru a ajuta echipa să îşi îndeplinească obiectivele, lucru care ar fi de neuitat pentru mine.

De când am venit, am simţit multă dragoste din partea fanilor Sevillei şi vreau să le mulţumesc. Am recunoscut şi mi-am cerut iertare fanilor pentru gesturile greşite din trecut. În tinereţe faci greşeli. Sper că mă vor ierta şi sper să schimb părerea celor care nu au făcut-o prin prestaţii bune şi goluri”, a declarat Sergio Ramos, potrivit marca.com.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și