Închide meniul

Sergio Ramos, autogol uluitor în FC Barcelona – Sevilla. Lamine Yamal l-a făcut de râs pe experimentatul fundaș

Alex Ioniță Publicat: 30 septembrie 2023, 0:01

Reclamă
Sergio Ramos, autogol uluitor în FC Barcelona – Sevilla. Lamine Yamal l-a făcut de râs pe experimentatul fundaș

Sergio Ramos, autogol uluitor în FC Barcelona - Sevilla

Sergio Ramos a stabilit scorul final în FC Barcelona - Sevilla, printr-un autogol / Profimedia

Sergio Ramos, autogol uluitor în FC Barcelona – Sevilla. Fundașul de 37 de ani a fost făcut de râs de către Lamine Yamal, fotbalist care are doar 16 ani!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Experimentatul fundaș a revenit la Sevilla în această vară, din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de PSG. Fostul jucător al echipei naționale din Spania a mai evoluat la această echipă în perioada 2002-2005, iar apoi a plecat la Real Madrid, în schimbul sumei de 27 de milioane de euro.

Sergio Ramos, autogol uluitor în Sevilla – FC Barcelona. Gafa fundașului de 37 de ani

În minutul 76 al partidei de pe stadionul Olimpic din Barcelona, Sergio Ramos și-a trimis balonul în propria poartă într-un mod uluitor. Lamine Yamal, puștiul de 16 ani el echipei lui Xavi, a trimis balonul, cu capul, direct în piciorul fundașului.

La momentul respectiv, Ramos a dorit să respingă balonul trimis de către „catalan”, dar și-a trimis mingea în propria poartă. Portarul Nyland nu a reușit să respingă balonul, iar astfel a fost stabilit scorul final al partidei, cel de 1-0 în favoarea echipei lui Xavi.

După prestația din deplasarea de la Barcelona, Sergio Ramos a primit nota 6,9, din partea celor de la sofascore.ro.

Reclamă

În momentul de față, având în vedere vârsta la care a ajuns fundașul spaniol, este cotat la suma de 4 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Campionul mondial cu Spania, în anul 2010, a atins cea mai mare cotă de piață în anul 2018. Atunci, valora suma de 40 de milioane de euro.

În urma acestui rezultat, echipa lui Sergio Ramos se află pe poziția a 12-a în La Liga, cu 7 puncte după 7 meciuri jucate. De cealaltă parte, gruparea „blaugrana” este pe primul loc, cu 20 de puncte în 8 partide jucate.

Xavi a reacționat după ce FC Barcelona a fost acuzată oficial de dare de mită

Xavi Hernandez, antrenorul celor de la FC Barcelona, a vorbit despre acuzațiile aduse la adresa clubului în dosarul Negreira. Acesta a menționat faptul că nu dorească să comenteze aceste lucruri deoarece este interesat de jocul echipei sale. Tehnicianul a făcut aceste declarații în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Sevilla.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu vreau să comentez lucruri de genul. Am foarte puțin timp la dispoziție și vreau să mă gândesc la ce se întâmplă cu echipa, la cum am jucat cu Mallorca, la strategia pentru Sevilla. Nu mă gândesc la astfel de probleme.

Săptămâna viitoare vor apărea alte știri despre Negreira, săptămâna cealaltă alte știri și se va întâmpla la fel și peste o lună. Știți deja ce părere am vizavi de acest caz. Dacă citiți articole mai vechi, lucru care vă place, o s-o aflați.

Eu unul nu am avut niciodată sentimentul că Barcelona a fost ajutată de arbitri. Legat de plăți, nu comentez lucruri de genul, am destulă treabă cu echipa în fiecare zi”, a transmis antrenorul celor de la FC Barcelona, citat de mundodeportivo.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și