Închide meniul
VIDEO

Sergio Ramos s-a întors pe Santiago Bernabeu! Standing Ovation, înainte de Real Madrid – Sevilla. Cum a fost surprins la vestiare

Antena Sport Publicat: 25 februarie 2024, 22:29

Reclamă
Sergio Ramos s-a întors pe Santiago Bernabeu! Standing Ovation, înainte de Real Madrid – Sevilla. Cum a fost surprins la vestiare

Sergio Ramos s-a întors pe Santiago Bernabeu

Sergio Ramos s-a întors pe Santiago Bernabeu - Colaj Profimedia Images

Sergio Ramos s-a întors pe Santiago Bernabeu pentru meciul dintre Real Madrid şi Sevilla, din postura de căpitan al andaluzilor, dar şi de legendă a „galacticilor”, alături de care a câştigat patru Ligi ale Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii nu au uitat importanţa lui Ramos în perioada 2005-2021 şi l-au aplaudat la scenă deschisă când a ieşit la încălzire, înainte de începerea partidei.

Sergio Ramos s-a întors pe Santiago Bernabeu! Standing Ovation, înainte de Real Madrid – Sevilla

Încă un moment emoţionant pentru Sergio Ramos a venit când crainicul a prezentat echipa Sevillei. Atunci când a ajuns la numărul 4, Ramos a fost aplaudat în picioare de toţi suporterii prezenţi pe Santiago Bernabeu.

Reclamă

Înainte de întrarea celor două echipe pe gazon, Sergio Ramos a făcut un gest special, pe culoar. Fundaşul ajuns la 37 de ani i-a aşteptat pe jucătorii de la Real Madrid şi i-a salutat pe fiecare în parte.

„După mulți ani, în cel mai special meci o să am același obiectiv ca întotdeauna: victoria!”, a fost mesajul postat pe X de Sergio Ramos, înainte de un duel atât de special pentru el.

Reclamă 4 / 0/3

Sergio Ramos, patru trofee Champions League la Real Madrid

Patru trofee Champions League şi cinci titluri în La Liga a cucerit fundaşul în cei 16 ani petrecuţi la Real Madrid. Căpitanul „galacticilor” a jucat 671 de meciuri la madrileni, pentru care a înscris 101 goluri şi a oferit 40 de pase decisive.

„A venit acest moment, unul dintre cele mai dificile din viaţa mea. O etapă unică din viața mea se închide. Nimic nu va fi ca ceea ce am trăit aici.

Vreau să arăt în continuare cel mai bun nivel al meu și să adaug un alt titlu la palmares. Mulțumesc mult tuturor. Ne vedem mai târziu, pentru că mai devreme sau mai târziu mă voi întoarce”, spunea Sergio Ramos, în conferinţa de presă în care se despărţea de Real Madrid, în 2021.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și