Închide meniul
UPDATE

Sergio Ramos a semnat cu PSG. Primele declaraţii făcute la Paris. „Va fi o onoare!” Cu ce număr va juca spaniolul

Alexandru Ivan Publicat: 7 iulie 2021, 21:22

Reclamă
Sergio Ramos a semnat cu PSG. Primele declaraţii făcute la Paris. „Va fi o onoare! Cu ce număr va juca spaniolul

Sergio Ramos a ajuns la sediul lui PSG

Captură Twitter Media Parisien

Update: PSG a anunţat oficial transferul lui Sergio Ramos. Spaniolul va purta tricoul cu numărul 4. „Este o onoare să pot purta acest număr într-o echipă atât de frumoasă precum Paris Saint-Germanin. Este o superstiţie, este numărul cu care am debutat şi care m-a acompaniat de-a lungul vieţii. Mi-a adus noroc şi multe victorii”, a declarat Ramos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

https://twitter.com/diarioas/status/1412837740148838413

Update: Sergio Ramos a trecut vizita medicală la PSG. „Toată lumea a fost impresionată de forma sa fizică”, scrie Media Parisien. Fundaşul spaniol nu a fost convocat la Euro 2020 de Luis Enrique din cauza accidentărilor suferite în sezonul trecut.

Reclamă
Reclamă 4

Update: Sergio Ramos a fost filmat la Paris, înainte să efectueze vizita medicală pentru a semna cu PSG. Zeci de fani l-au aplaudat pe Ramos, care îşi ţinea unul dintre copii în braţe în momentul în care a ajuns la sediul clubului.

Ştirea iniţială

Reclamă

După mai multe zile de speculații, „telenovela” transferului lui Ramos la PSG se apropie de sfârșit. Parizienii ar urma să facă anunțul oficial imediat după ce spaniolul efectuează testele medicale.

Sergio Ramos, așteptat să semneze cu PSG în următoarele ore

În cazul în care totul decurge conform planului, Ramos va semna cu PSG un contract valabil până în 2023. Acesta va avea un salariu de 15 milioane de euro pe sezon în capitala Franței.

Transferul la PSG ar reprezenta prima experiență pentru Sergio Ramos în afara Spaniei. La Paris, fostul căpitan al lui Real Madrid se va reîntâlni cu foști coechipieri precum Keylor Navas sau Angel Di Maria.

Patru trofee Champions League şi cinci titluri în La Liga a cucerit fundaşul în cei 16 ani petrecuţi la Real Madrid. Căpitanul „galacticilor” a jucat 671 de meciuri la madrileni, pentru care a înscris 101 goluri şi a oferit 40 de pase decisive.

Reacția lui Ramos după eliminarea Spaniei de la Euro 2020

Sergio Ramos, care nu a fost convocat la naţionala Spaniei pentru Euro-2020, a apreciat drept tristă şi nedreaptă eliminarea selecţionatei spaniole în semifinalele Euro 2020, în faţa Italiei.

Este trist şi nedrept. Nu s-a putut merge mai departe, dar aţi făcut să vibreze şi aţi emoţionat o ţară întreagă. Mândru de echipa noastră. #VamosEspana”, a scris Ramos pe Twitter.

Reprezentativa Italiei s-a calificat în finala Euro-2020, după ce a învins, marţi, pe Wembley, selecţionata Spaniei, scor 4-2, în urma loviturilor de departajare, în semifinalele competiţIei.

 

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

13:33

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele probabile

12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

12:44

Nadia Comăneci, încrezătoare înaintea Jocurilor Olimpice 2024! Proba din gimnastică cu şanse la medalie: „E loz în plic”

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și