Închide meniul

Situaţie incredibilă! Gerard Pique a primit patru etape de suspendare, deşi s-a retras din activitate! Cât va sta „pe bară” Robert Lewandowski

Viviana Moraru Publicat: 16 noiembrie 2022, 17:29

Situaţie incredibilă! Gerard Pique a primit patru etape de suspendare, deşi s-a retras din activitate! Cât va sta „pe bară Robert Lewandowski

Gerard Pique şi Robert Lewandowski şi-au aflat "pedepsele" pentru cartonaşele roşii încasate în Osasuna - Barcelona

Robert Lewandowski, în timpul unui meci pentru Barcelona/ Profimedia

S-a aflat „nota de plată” pentru Robert Lewandowski şi Gerard Pique, după cartonaşele roşii încasate în Osasuna – Barcelona! Fundaşul catalan a primit patru etape de suspendare, însă nu va putea să-şi ispăşească pedeapsa deoarece s-a retras din activitate!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski, cel care a văzut al doilea cartonaş galben în minutul 31 al partidei cu Osasuna, a primit trei etape de suspendare. Aceasta reprezintă o lovitură pentru trupa lui Xavi, deoarece atacantul polonez a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai grupării de pe Camp Nou în actuala stagiune.

Gerard Pique şi Robert Lewandowski şi-au aflat „pedepsele”, după Osasuna – Barcelona

Gerard Pique nu a jucat în acel meci, însă a primit cartonaş roşu la pauză, după ce l-a insultat pe arbitrul Gil Manzano. El nu va efectua cele patru etape de suspendare, deoarece anunţase deja că va agăţa ghetele în cui după întâlnirea de la Pamplona.

Reclamă

De cealaltă parte, Robert Lewandowski a fost suspendat un meci pentru că a luat două cartonaşe galbene în partida cu Osasuna şi două meciuri pentru desconsiderarea arbitrilor. Atacantul a primit ele două cartonaşe galbene în prima repriză, primul în minutul 11, şi cel de-al doilea în minutul 31.

Robert Lewandowski va rata trei partide importante pentru catalani. Atacantul nu va putea evolua în meciul cu Espanyol, de la finalul lui decembrie, în derby-ul cu Atletico Madrid, şi în partida cu Getafe, ambele de la începutul lui ianuarie.

Reclamă

Robert Lewandowski a câștigat Gheata de Aur pentru sezonul 2021/2022!

Robert Lewandowski a câștigat Gheata de Aur a Europei, premiul acordat pentru cel mai bun atacant din sezonul 2021/2022.

Lewandowski a fost premiat în cadrul unei ceremonii care a avut loc miercuri seară, la Barcelona. Pentru atacantul polonezul este al doilea sezon consecutiv când câștigă Gheata de Aur.

Lewandowski a marcat 35 de goluri sezonul trecut pentru Bayern Munchen în Bundesliga, mai multe decât au reușit rivalii Kylian Mbappé (28), Ciro Immobile (27) și Karim Benzema (27).

Reclamă 4 / 0/3

În sezonul 2020/21, polonezul a marcat 41 de goluri în campionat, depășindu-i pe Leo Messi, 30 de goluri, și pe Cristiano Ronaldo, cu 29 de goluri.

Lewandowski este acum unul dintre cei 12 jucători care au câștigat premiul Gheata de Aur de cel puțin două ori.

Lewandowski vrea să câștige titlul cu Barcelona

După ce a primit premiul, Robert Lewandowski a vorbit despre obiectivele pe care și le-a stabilit pentru primul său sezon la Barcelona.

„Sunt foarte mândru de echipă și sunt sigur că sezonul acesta va fi foarte bun. Victorii precum cele împotriva Valencia și cele de ieri, contra Osasunei, sunt foarte importante. Jucăm foarte bine și sunt sigur că jucătorii vor fi și mai buni în lunile urmatoare.

Este important să muncești din greu pentru a te obișnui cu o nouă echipă și o nouă ligă; toată lumea mi-a făcut totul ușor, dar trebuie să continui să muncesc din greu. Sunt foarte fericit să am acest obiectiv, unul grozav pentru mine și pentru club”, a spus Robert Lewandowski, în cadrul ceremoniei, citat de site-ul Barcelonei.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli
Liga Campionilor • 12 mart., 23:25
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli! Xavi a titularizat doi puşti pentru a ataca sferturile Champions League