Închide meniul

Spaniolii anunţă că Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid: „Timpul lui s-a terminat”! Cine ar urma să îi ia locul

Bogdan Stănescu Publicat: 4 iulie 2024, 11:07

Reclamă
Spaniolii anunţă că Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid: „Timpul lui s-a terminat! Cine ar urma să îi ia locul

Spaniolii anunţă că Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan / Profimedia Images

Spaniolii anunţă că Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid! Fostul portar al Rapidului nu a apucat nici să debuteze pentru echipa antrenată de Diego Simeone.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moldovan a fost în tot acest timp rezerva lui Jan Oblak. Atletico ar fi găsit deja o altă rezervă pentru Oblak, în locul lui Moldovan.

Spaniolii anunţă că Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid: „Timpul lui s-a terminat”! Cine ar urma să îi ia locul

”În ceea ce privește portarii, se pare că timpul lui Horațiu Moldovan s-a terminat. Portarul român, prezent la EURO 2024 cu țara sa nu a jucat niciun meci, a ajuns Metropolitano iarna trecută, de la FC Rapid 1923.

Moldovan, din cauza competiției mari cu Jan Oblak, nu a putut debuta în tricoul lui Atletico Madrid, iar românul are șanse mari să părăsească echipa. De aceea Cholo Simeone și staff-ul său au început căutările pentru un nou portar.

Printre cei doriți se numără portarul lui Getafe, David Soria. Acesta este pe placul conducerii sportive a lui Atletico”, au scris jurnaliştii de la relevo.com.

Reclamă
Reclamă 4

Horaţiu Moldovan a declarat luna trecută că vrea să plece de la Atletico Madrid!

Nemulţumit cu statutul său de rezervă la Atletico Madrid, Horaţiu Moldovan declara luna trecută că vrea să părăsească echipa antrenată de Diego Simeone.

„Nu-s genul căruia îi place să facă excursii, aşa, pe româneşte. Nu ştiu dacă vara asta plec, pentru că depinde de ce fac la EURO, depinde de ce oportunităţi apar, dar clar vreau să merg undeva să joc. Fie vara asta, fie în iarnă vreau să plec de la Atletico Madrid.

Dacă îmi apare o echipă foarte bună dintr-un campionat puternic, atunci vreau să plec. Nu sunt convins 100% că plec acum, dar depinde de mine, depinde de ce o să fac la Campionatul European şi apoi vedem ce oferte apar”, a declarat Horaţiu Moldovan, în cadrul unui podcast.

Reclamă

Atunci când a luat decizia de a semna cu Atletico Madrid, Horaţiu Moldovan mai era dorit şi de Betis Sevilla. Rămâne de văzut care va fi viitorul lui Horaţiu Moldovan. Cu siguranţă portarul român, care a fost titularul naţionalei până la transferul la Atletico, nu va duce lipsă de oferte.

Din pricina faptului că nu a evoluat deloc la Atletico Madrid, Horaţiu Moldovan şi-a pierdut postul de titular în naţionala României în dauna lui Florin Niţă. Niţă a apărat în toate meciurile României de la EURO 2024.

Moldovan a negat că s-a dus la Atletico Madrid pentru bani!

Horaţiu Moldovan a negat că a ales să semneze cu Atletico Madrid pentru bani. De altfel, el a dezvăluit că oferta lui Betis era mai avantajoasă pentru el din punct de vedere financiar.

Moldovan a subliniat că un club ca Atletico Madrid nu se refuză. Cu toate acestea, a recunoscut că, poate, ar fi avut mai multe şanse să joace la Betis.

„Am mai văzut asta, că m-am dus la Atletico Madrid pentru că am ales banii. Uite, o spun acum, Betis îmi dădea mai mulţi bani decât Atletico Madrid şi totuşi n-am ales banii. Aveam mai mari şanse să joc la Betis, de acord, dar aşa a fost să fie.

Nu poţi refuza Atletico Madrid, dar eu nu sunt genul căruia îi place să facă excursii, deci clar îmi doresc să joc”, a mai spus Moldovan, potrivit sursei citate.

 

 

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:56

Spania – Franţa şi Anglia – Olanda sunt semifinalele EURO 2024! Când şi unde se joacă super-duelurile din careul de aşi

23:51

Novak Djokovic s-a calificat în optimi la Wimbledon! Sârbul îl va întâlni pe Holger Rune

23:50

Olanda – Turcia 2-1. „Portocala mecanică” a întors fabulos scorul şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024!

23:28

Jude Bellingham, euforic după calificarea Angliei în semifinalele EURO 2024: „Cel mai bun meci al nostru! Am avut controlul!”

23:27

Cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (16:45). George Russell, în pole

23:18

Prima reacţie a lui Trent Alexander-Arnold după ce a dus-o pe Anglia în semifinalele EURO 2024!

1 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 2 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 3 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și