Închide meniul

Spaniolii, prezentare fabuloasă pentru Ianis Hagi: „Mini Maradona din Carpaţi vine pe Metropolitano!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 octombrie 2023, 16:49

Spaniolii, prezentare fabuloasă pentru Ianis Hagi: „Mini Maradona din Carpaţi vine pe Metropolitano!

Spaniolii, prezentare fabuloasă pentru Ianis Hagi

Ianis Hagi, în tricoul lui Deportivo Alaves / Profimediaimages

Spaniolii au pregătit o prezentare fabuloasă pentru Ianis Hagi, înaintea meciului Atletico Madrid – Deportivo Alaves, din etapa a 11-a din La Liga. Jurnaliştii de la Mundo Deportivo l-au lăudat pe internaţionalul român, care este în căutarea primului său gol după împrumutul la Alaves.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost împrumutat de Alaves de la Rangers şi a jucat în 6 meciuri din această ediţie de campionat. A adunat 293 de minute, dar încă nu a reuşit să îşi treacă numele pe tabelă.

Spaniolii, prezentare fabuloasă pentru Ianis Hagi

Cei de la mundodeportivo.com au pregătit un articol spectaculos în care i-au făcut prezentarea lui Ianis Hagi. „Mini Maradona din Carpaţi vine pe Metropolitano!”, a fost titlul spaniolilor.

Unul dintre jucătorii lui Deportivo Alaves care va atrage atenţia este Ianis Hagi. Este fiul lui Gheorghe Hagi, fostul fotbalist român care era cunoscut drept ‘Maradona din Carpaţi’. Acesta a jucat mai întâi la Real Madrid şi, câţiva ani mai târziu, la Barcelona. A rămas în memoria fanilor cu golurile lui de la centrul terenului.

În timpul petrecut în Spania, Hagi senior a jucat de 14 ori cu Atletico. A marcat un gol în tricoul Barcelonei şi a reuşit un assist cu Real Madrid. A câştigat de 3 ori şi a fost învins de 6 ori.

Reclamă

În principiu, fiul său este aşteptat să fie rezervă la Alaves. Cariera lui nu se apropie de cea a tatălui său. Încearcă să îşi relanseze cariera la 25 de ani. Încă se adaptează la campionatul spaniol şi vom vedea dacă va primi câteva minute pe Metropolitano şi dacă va aminti de tatăl său„, a transmis sursa citată anterior.

Ianis Hagi a fost rezervă neutilizată etapa trecută, când Alaves a remizat cu Villarreal. Românul nu este anunţat titular nici în echipa probabilă din confruntarea cu Atletico.

Atletico Madrid (3-5-2): Oblak – Savic, Witsel, Hermoso – Molina, De Paul, Koke, Barrios, Llorente – Griezmann, Morata

Reclamă 4 / 0/3

Deportivo Alaves (4-2-3-1): Sivera – Gorosabel, Abqar, Sedlar, Duarte – Blanco, Guevara – Sola, Guridi, Rioja – Samu

Deportivo Alaves este pe locul 17 în La Liga, cu 9 puncte. Este fără victorie de pe 2 august, când a câştigat la limită cu Valencia, scor 1-0. Atletico Madrid vine după cinci succese la rând. Dacă obţine toate punctele cu echipa lui Ianis Hagi, o va depăşi în clasament pe Barcelona şi va urca pe podium.

Antrenorul lui Alaves, mesaj clar pentru Ianis Hagi: „Nu mă uit la asta”

Antrenorul lui Alaves a avut un mesaj clar pentru Ianis Hagi. Luis Garcia Plaza a vorbit despre prestaţiile jucătorilor săi care au evoluat la echipele naţionale în pauza internaţională.

Ianis Hagi a fost titular în victoria României de pe teren propriu cu Andorra, scor 4-0. Internaţionalul român a marcat primul gol în tricoul naţionalei după accidentarea suferită în 2022, a oferit o pasă de gol şi a obţinut şi o lovitură de la 11 metri.

Doar pentru că au jucat zilele acestea nu asigură continuitatea în campionat. De exemplu Abqar, care nu a jucat niciun minut pentru Maroc. Nu mă uit la asta. Da, este important ca ei să marcheze goluri pentur echipele lor naționale pentru că acesta este un semn bun (n.r. despre Samu și Hagi)”, a declarat Luis Garcia Plaza, antrenorul lui Alaves, potrivit infobiwenger.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:40 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a înscris în Giuleşti 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive Vezi toate știrile
Citește și