Închide meniul

Spaniolii şi-au dat verdictul, după ce Ianis Hagi a bifat un nou meci la Alaves: „Trebuie să arate mai mult!”

Viviana Moraru Publicat: 16 septembrie 2023, 8:45

Reclamă
Spaniolii şi-au dat verdictul, după ce Ianis Hagi a bifat un nou meci la Alaves: „Trebuie să arate mai mult!

Spaniolii şi-au dat verdictul, după ce Ianis Hagi a bifat un nou meci la Alaves

Ianis Hagi, în timpul unui meci/ Profimedia

Spaniolii şi-au dat verdictul, după ce Ianis Hagi a bifat un nou meci la Alaves. Presa iberică l-au analizat pe larg pe fiul „Regelui”, şi au ajuns la concluzia că acesta trebuie să dea un randament mai bun în următoarele partide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a început ca rezervă meciul dintre Rayo Vallecano şi Alaves. Internaţionalul român a fost trimis în teren în minutul 64, în locu lui Jon Guridi. Trupa lui Ianis a fost învinsă cu scorul de 2-0.

Spaniolii şi-au dat verdictul, după ce Ianis Hagi a bifat un nou meci la Alaves

După jumătatea de oră bifate pe teren, presa din Spania şi-a dat verdictul în cazul lui Ianis Hagi. Jurnaliştii iberici susţin că fiul „Regelui” şi-a demonstrat calităţile, însă trebuie să se facă remarcat în următoarele meciuri.

„A arătat detalii de calitate prin modul în care se mișcă în teren și un voleu expediat pe poartă. Trebuie să dea mai mult, dar a arătat deja că își poate aduce contribuția”, au notat cei de la El Correo.

De asemenea, o altă publicaţie spaniolă a notat despre Ianis Hagi că acesta nu s-a bucurat de libertate de exprimare pe teren, în înfrângerea suferită de Alaves cu Rayo Vallecano, meciul fiind unul complicat pentru el.

Reclamă

„De fiecare dată când a primit mingea s-a trezit imediat cu un adversar în preajma sa. Lipsa de libertate nu i-a permis să își arate calitățile. Un scenariu complicat pentru el”, au notat şi cei de la Noticias de Alava.

Graţie prestaţiei din duelul cu Rayo Vallecano, Ianis Hagi a fost notat cu nota 6,8, de către cei de la sofascore.ro.

Ianis Hagi, în culmea fericirii după transferul la Alaves

Ianis Hagi este în culmea fericirii după transferul la Alaves. Fiul „Regelui” a vorbit despre transferul din Spania, după partida câștigată de România, în fața selecționatei din Kosovo, cu scorul de 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi a menționat faptul că abia așteaptă să se impună la noua echipă. De asemenea, mijlocașul a declarat că și-a dorit să ajungă în La Liga încă de mic copil, pentru că, în opinia sa, campionatul spaniol este cel mai bun din lume.

„Am ajuns în cel mai bun campionat din lume, nu cel mai bogat, dar unde se joacă cel mai frumos fotbal din lume. Spania a câștigat tot și la feminin și la masculin. Am ajuns în campionatul unde mi-am dorit să joc de mic copil. Mingea este la piciorul meu.

Abia aștept să ajung în Spania, să joc din nou. Ați văzut pe teren ce motivație am, dar și ambiția de a demonstra”, a spus Ianis Hagi, în exclusivitate pentru AS.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și