Închide meniul

Tatăl lui Lionel Messi este la Barcelona şi s-a întâlnit cu Joan Laporta. Ce a declarat Jorge Messi

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 5 iunie 2023, 16:44

Tatăl lui Lionel Messi este la Barcelona şi s-a întâlnit cu Joan Laporta. Ce a declarat Jorge Messi

Tatăl lui Lionel Messi este la Barcelona şi s-a întâlnit cu Joan Laporta

Lionel Messi şi Joan Laporta / ProfiMedia

Tatăl lui Lionel Messi este la Barcelona şi s-a întâlnit cu Joan Laporta, preşedintele clubului catalan. Jorge Messi a mers acasă la Laporta şi a discutat despre viitorul starului argentinian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nimic nu este concret în acest moment, dar Jorge Messi a declarat pentru presa din Spania că Barcelona este opţiunea numărul 1 a fiului său şi că acesta va lua o decizie în scurt timp.

Tatăl lui Lionel Messi este la Barcelona şi s-a întâlnit cu Joan Laporta

Jorge Messi a vorbit cu presa şi a negat că s-a întâlnit cu preşedintele Barcelonei.

„Nu ştim dacă se va întoarce la Barcelona. Lui i-ar plăcea foarte mult să revină. Este opţiunea sa principală. Acum nu ştim nimic, vom vedea. Vom lua o decizie în scurt timp. Avem multe lucruri de discutat”, a spus tatăl lui Lionel Messi, potrivit Marca.

Reclamă

Lionel Messi mai are oferte din SUA şi Arabia Saudită

Lionel Messi a disputat ultimul meci în tricoul lui PSG, înfrângerea de pe teren propriu cu Clermont din ultima etapă, iar acum se pregăteşte de o nouă provocare. Pe lângă Barcelona, argentinianul mai are două oferte din Statele Unite şi Arabia Saudită.

Inter Miami, echipa lui David Beckham, speră să îl aducă pe campionul mondial în MLS, acolo unde ar deveni cel mai bine plătit jucător din campionatul nord-american.

Pe lângă oferta primită de peste ocean, Messi este dorit şi de Al-Hilal. Echipa din Arabia Saudită a venit cu cea mai importantă ofertă din punct de vedere financiar, fiind dispusă să îi ofere 400 de milioane de euro pe an lui Messi.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă aceste două oferte, Barcelona rămâne în continuare o opţiune pentru Messi, care îşi doreşte să revină la clubul de care s-a despărţit în vara anului 2021.

Ce avere are Lionel Messi, înainte de a pleca de la PSG

Messi a fost cel mai bine plătit sportiv în 2022, dar a primit cu mult mai puțin decât îi oferă arabii. Câștigătorul Cupei mondiale a încasat pe durata anului trecut, potrivit Forbes, 130 de milioane de dolari (n.r. 121 de milioane de euro). Din această sumă, 75 de milioane de dolari au reprezentat câștiguri obținute pe teren și alte 55 din afara terenului.

Lionel Messi a ajuns astfel la o avere de 1.15 miliarde de dolari (1.07 miliarde de dolari), anunță jurnaliștii de la Forbes, citați de dailymail.co.uk. Starul lui PSG a investit sume importante în afaceri imobiliare. Are proprietăți în Barcelona, Miami, Paris și în orașul natal Rosario.

Conacul pe care îl are în Barcelona, aflat relativ aproape de Camp Nou, este evaluat la 6.4 milioane de euro. Ar putea să locuiască din nou în el în cazul în care acceptă propunerea de a se întoarce la echipa cu care a scris istorie.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și