Închide meniul

„Te sperie venirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid?” Reacţia lui Robert Lewandowski. Anunţ ferm despre viitorul său la Barcelona

Publicat: 22 mai 2024, 17:53

Reclamă
„Te sperie venirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid? Reacţia lui Robert Lewandowski. Anunţ ferm despre viitorul său la Barcelona

"Te sperie venirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid?" Reacţia lui Robert Lewandowski

Kylian Mbappe şi Robert Lewandowski, adversari în sferturile UEFA Champions League 2024 / Profimediaimages

„Te sperie venirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid?”, a fost întrebarea la care Robert Lewandowski nu a stat pe gânduri. Atacantul Barcelonei a vorbit despre iminentul transfer al rivalilor de pe Santiago Bernabeu, dar şi despre viitorul său pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul în vârstă de 35 de ani a încheiat sezonul din La Liga pe a patra poziţie în topul golgheterilor. Polonezul a înscris 18 goluri şi a oferit 4 pase decisive în cele 34 de partide din campionat.

„Te sperie venirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid?” Cum a reacţionat Robert Lewandowski

Sezonul viitor, Lewandowski l-ar putea avea adversar în El Clasico chiar pe Kylian Mbappe. Francezul va juca ultimul său meci la PSG sâmbătă, de la ora 22:00, în direct în AntenaPLAY. Mbappe se poate despărţi chiar cu un trofeu, dacă o va învinge pe Olympique Lyon în finala Cupei Franţei.

(Te sperie venirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid?) Nu este încă nimic oficial, dar se pare că toate drumurile duc la Real Madrid. Frică? Nu! Bineînţeles, este un jucător incredibil şi dacă va merge la Real Madrid, echipa va fi foarte puternică. Dar mentalitatea noastră trebuie să fie aceea că, indiferent cât de buni sunt adversarii, dacă suntem o echipă şi lucrăm împreună îi putem învinge.

Trebuie să fim pregătiţi din prima etapă, pentru că Real Madrid va avea nevoie de timp, cu siguranţă. Nu va juca bine la începutul sezonului şi va pierde puncte, iar noi trebuie să profităm de asta. Nu pentru a-i ajunge, ci pentru a fi în faţa lor, la fel ca în urmă cu două sezoane„, a declarat Robert Lewandowski într-un interviu, potrivit marca.com.

Reclamă
Reclamă 4

Lewandowski anunţă că va fi fanul Borussiei Dortmund în finala cu Real Madrid din UEFA Champions League. Atacantul polonez a vorbit şi despre viitorul său, care este unul incert. Barcelona ar fi dispusă să se despartă de el pentru a putea face transferurile cerute de Xavi. Catalanii trebuie să îşi reducă bugetul de salarii, iar Lewandowski este cel mai bine plătit jucător din lotul grupării de pe Camp Nou.

Sunt multe zvonuri despre multe lucruri. Mintea mea este doar să fiu pregătit cu Barcelona, la startul sezonului viitor, şi să fac un pas înainte în jocul nostru. Este ceea ce pot spune și ceea ce am în minte„, a precizat Lewandowski.

Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona

Presa din Spania susţine că starul polonez a primit un ofertă uriaşă din Arabia Saudită. Șeicii i-ar fi oferit lui Robert Lewandowski un contract în valoare de 100 de milioane de euro pe an.

Reclamă

Nu este pentru prima dată când Arabia Saudită se arată interesată de atacantul polonez, pe care ar fi dorit să îl achiziţioneze în urmă cu mai puţin de un an. De data aceasta însă, oferta este şi mai spectaculoasă. Cu toate acestea, atacantul polonez, în vârstă de 35 de ani, nu ar fi fost interesat de provocarea saudită.

Dacă Lewandowski ar părăsi Barcelona în viitor, Mundo Deportivo susţine că atacantul ar prefera să se mute în Statele Unite.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:35

Romelu Lukaku, ca o stâncă pentru Andrei Burcă. Faza incredibilă din Belgia – România

22:23

Ratare uriaşă a lui Radu Drăguşin în Belgia – România! Casteels i-a interzis un gol care putea fi uriaş

22:12

Youri Tielemans, gol după doar 74 de secunde în Belgia – România! L-a învins pe Niță cu un șut de 114km pe oră!

22:02

FotoAtmosferă de zile mari la Belgia – România! Cele mai tari imagini de pe stadionul din Koln

21:33

România – Belgia, la EURO 2024 | Florin Răducioiu a văzut schimbarea lui Edi Iordănescu din echipa de start și a răbufnit

21:23

VIDEOIonuţ Lupescu, asaltat de fani înainte de Belgia – România! Imagini fabuloase cu fostul internaţional român

1 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 2 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și