Închide meniul

Toni Kroos, despre plecarea lui Karim Benzema de la Real Madrid: „Mulţi au aflat din comunicat că pleacă”

Alex Masgras Publicat: 14 iunie 2023, 18:43

Reclamă
Toni Kroos, despre plecarea lui Karim Benzema de la Real Madrid: „Mulţi au aflat din comunicat că pleacă

Toni Kroos, despre plecarea lui Karim Benzema de la Real Madrid

Toni Kroos şi Karim Benzema / ProfiMedia

Toni Kroos a vorbit despre plecarea lui Karim Benzema de la Real Madrid. Atacantul francez a semnat cu Al-Ittihad, campioana din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema a ajuns la Real Madrid în 2009. În toată această perioadă, el a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei de pe Santiago Bernabeu, mai ales în ultimii ani, câştigând şi Balonul de Aur în acest timp.

Toni Kroos, despre plecarea lui Karim Benzema de la Real Madrid: „Mulţi au aflat din comunicat că pleacă”

Toni Kroos a vorbit despre plecarea atacantului francez de la Real Madrid şi a dezvăluit că se aştepta ca acesta să îşi încheie cariera pe Santiago Bernabeu.

„Cu toţii am crezut că îşi va încheia cariera la Madrid. Totul s-a întâmplat repede şi era important să îşi ia rămas bun de la Bernabeu. Totul s-a întâmplat din scurt, altfel i-ar fi pregătit mai multe lucruri. A fost o despărţire potrivită, ţinând cont de faptul că totul s-a întâmplat foarte repede.

Cred că puţini ştiau că el va pleca şi mulţi au aflat din comunicat că pleacă. Nu a existat un discurs sau ceva de genul acesta. Personal, nu am vorbit cu el. Până la urmă este decizia lui. Dacă voia să spună cuiva ceva, spunea. Dacă nu, nu. Era oficial dimineaţă şi am avut şansa să ne luăm rămas bun după meci”, a declarat Toni Kroos, potrivit Marca.

Reclamă

Toni Kroos, despre Karim Benzema: A fost o plăcere să joc alături de el”

Toni Kroos a avut numai cuvinte de laudă la adresa atacantului francez care tocmai s-a despărţit de Real Madrid. Mijlocaşul german a declarat că a fost o plăcere să joace alături de Balonul de Aur:

„Sunt multe lucruri care au contribuit la această decizie. Benzema a venit la 20-21 de ani. A adus foarte multe lucruri acestui club, goluri importante şi ce a reuşit în acest an. Trecutul a fost cireaşa de pe tort.

Sunt puţini atacanţi din ultimii 15 ani care pot controla balonul aşa cum o face el, care nu doar că înscrie goluri. A fost o plăcere să joc cu Benzema”, a mai spus Toni Kroos.

Reclamă 4 / 0/3

Karim Benzema a fost prezentat în faţa fanilor lui Al-Ittihad

Karim Benzema a fost prezentat în faţa fanilor lui Al-Ittihad. Benzema a venit cu Balonul de Aur şi l-a arătat arabilor. Ceremonia organizată de cei de la Al-Ittihad a fost una fastuoasă.

Karim Benzema s-a despărţit de Real Madrid şi a semnat cu Al-Ittihad un contract valabil pe două sezoane, cu opţiune de prelungire. În total, francezul va primi 200 de milioane de euro pe an, sumă care include şi veniturile din sponsorizări.

60.000 de mii de fani au venit la prezentarea oficială a lui Benzema. „Vreau să spun doar atât: ‘Yemshi Kida Kida’ (n.r. Să mergem)”, au fost cuvintele prin care Benzema i-a cucerit pe arabi.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și