Închide meniul

Tragedie în Spania! Un suporter a murit la meciul Valencia – Cadiz

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 ianuarie 2023, 12:34

Tragedie în Spania! Un suporter a murit la meciul Valencia – Cadiz

Un suporter a murit la meciul Valencia - Cadiz

Jucătorii de la Valencia și Cadiz / Profimedia

Un suporter a murit la meciul Valencia – Cadiz, disputat vineri seară, în etapa a 16-a din La Liga. Fanul a fost transportat la spital, dar nu a mai putut fi salvat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Startul meciului din La Liga dintre Valencia şi Cadiz, 0-1, a fost întârziat, vineri seară, după ce un suporter a suferit un stop cardiac. După ce a primit primele îngrijri în tribune, fanul a fost transportat la spital, însă a decedat în drum spre unitatea medicală.

Un suporter a murit la meciul Valencia – Cadiz

Potrivit presei spaniole, suporterul avea 53 de ani şi i s-a făcut rău în timp ce cele două echipe erau la încălzire.

După meci, ambele cluburi i-au adus un omagiu. „Înainte de a discuta despre meci, îmi pare foarte rău pentru suporterul care a murit astăzi. Ne pare foarte rău tuturor”, a declarat Gennaro Gattuso, antrenoru echipei Valencia.

Reclamă

Un fan a făcut atac de cord în Cadiz – Barcelona

Tot la un meci al lui Cadiz în acest sezon, un suporter a făcut infarct în timpul meciului cu Barcelona, disputat în septembrie.

Fanul a făcut atac de cord şi a avut nevoie de un defibrilator. Portarul gazdelor, Jeremias Ledesma, a fost surprins în timp ce alerga cu un defibrilator spre peluza din spatele porţii sale.

Jucătorii celor două formaţii s-au strâns la centrul terenului şi au privit scenele dramatice. Meciul a fost întrerupt în minutul 82. Jose Mari, un alt jucător de la Cadiz, a fost surprins în timp ce îi ajuta pe medici să ducă mai repede targa.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și