Închide meniul

Transferul lui Lionel Messi la Barcelona, influenţat de plecarea lui Sergio Busquets! Anunţul preşedintelui ligii spaniole: „E doar începutul!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 mai 2023, 8:40 / Actualizat: 13 mai 2023, 19:53

Transferul lui Lionel Messi la Barcelona, influenţat de plecarea lui Sergio Busquets! Anunţul preşedintelui ligii spaniole: „E doar începutul!

Transferul lui Lionel Messi la Barcelona, influenţat de plecarea lui Sergio Busquets

Lionel Messi în tricoul lui PSG / Profimedia Images

Transferul lui Lionel Messi la Barcelona poate fi influenţat de plecarea lui Sergio Busquets de pe Camp Nou. Preşedintele ligii spaniole de fotbal a făcut anunţul, şi a dezvăluit că despărţirea clubului catalan de mijlocaşul spaniol este un prima pas spre revenirea starului argentinian la trupa blaugrana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Mess va rămâne liber de contract la finalul sezonului, după ce a ales să nu îşi mai prelungească înţelegerea cu PSG. Oficialii de la Barcelona forţează transferul sud-americanului, care de asemenea, este ofertat şi de Al-Hilal.

Transferul lui Lionel Messi la Barcelona, influenţat de plecarea lui Sergio Busquets

Preşedintele ligii spaniole a făcut un anunţ care le dă speranţe fanilor Barcelonei. Javier Tebas susţine că un prim pas spre revenirea lui Lionel Messi la clubul catalan este reprezentat de faptul că Sergio Busquets a ales să plece la finalul sezonului de pe Camp Nou.

Astfel, se mai reduce plafonul salarial al Barcelonei, care depăşeşte cu 200 de milioane de euro plafonul impus de oficialii ligii spaniole.

Preşedintele ligii a mai declarat că revenirea lui Lionel Messi la Barcelona va fi decisă în momentul controlului economic, care va avea loc în cadrul clubului catalan

Reclamă

„Plecarea lui Busquets este doar începutul drumului spre întoarcerea lui Messi la Barcelona.

Pentru a ajunge însă la capăt, trebuie să mai facă mulți pași. După controlul economic, se va decide dacă Barcelona va primi undă verde pentru a semna cu Messi”, a declarat Javier Tebas, conform jurnalistului italian Fabrizio Romano.

Sergio Busquets o va părăsi pe Barcelona la finalul sezonului, după 15 ani petrecuţi în tricoul blaugrana. Mijlocaşul ajuns la 34 de ani se pare că este dorit de Al-Hilal, formaţie saudită care de asemenea este cu ochii şi pe Lionel Messi.

Reclamă 4 / 0/3

Tatăl lui Lionel Messi a reacţionat vehement după ce s-a spus că fiul său s-a înţeles cu Al Hilal

Tatăl lui Lionel Messi a reacţionat vehement după ce s-a spus că fiul său s-a înţeles cu Al Hilal. Anunţul că starul argentinian şi-a dat acordul să joace la Al Hilal a fost făcut de o sursă saudită.

Jorge Messi a emis un comunicat de presă prin care a negat cu vehemenţă faptul că fiul său şi-a dat acordul pentru a juca la Al Hilal. Acesta a precizat că Messi va lua o decizie cu privire la viitorul său la finalul sezonului.

”Nu s-a stabilit nimic cu niciun club pentru anul următor. Decizia nu va fi luată înainte ca Lionel să încheie sezonul cu PSG.

Când se va încheia sezon, vom analiza și vom vedea, abia atunci vom lua o decizie.

Întotdeauna sunt zvonuri și mulți se folosesc de numele lui Lionel pentru a obține notorietate, dar adevărul este doar unul și vă putem asigura că nu există niciun acord cu vreo echipă, nici verbal, nici semnat, și nici nu va exista până la finalul sezonului”, a spus Jorge Messi într-un comunicat oficial.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și