Închide meniul

Uriaşul Raul, după ce a aflat de retragerea lui Toni Kroos: „Poţi juca cu Zidane, în spatele meu, în echipa legendelor”

Dan Roșu Publicat: 26 mai 2024, 11:42

Reclamă
Uriaşul Raul, după ce a aflat de retragerea lui Toni Kroos: „Poţi juca cu Zidane, în spatele meu, în echipa legendelor

Uriaşul Raul, după ce a aflat de retragerea lui Toni Kroos

Raul. în timpul unui antrenament - Profimedia Images

Uriaşul Raul a avut o reacţie superbă după ce a aflat de retragerea lui Toni Kroos din fotbal, ce va veni după EURO 2024. Dacă iniţial nu a fost de acord cu hotărârea mijlocaşului de 34 de ani, apoi i-a găsit loc în echipa legendelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kroos a disputat deja sâmbătă ultimul său meci pe Santiago Bernabeu, cu Betis, fiind aplaudat la scenă deschisă, atunci când a fost înlocuit de Carlo Ancelotti, pe finalul partidei.

Uriaşul Raul, după ce a aflat de retragerea lui Toni Kroos

Raul mi-a spus că, la prima vedere, nu i-a plăcut decizia mea de a mă retrage, dar, după aceea, a găsit şi ceva pozitiv, pentru că acum voi juca cu siguranţă alături de el în echipa legendelor.

`Tu cu Zidane, în spatele meu, Figo în partea dreaptă, Roberto Carlos pe spate. Ar putea fi distractiv`”, a spus Kroos, citat de madriduniversal.com.

Carlo Ancelotti, cuvinte uriașe după ultimul meci al lui Toni Kroos pe „Santiago Bernabeu”

Carlo Ancelotti a spus doar cuvinte uriașe după ce Toni Kroos a jucat ultimul meci pe Santiago Bernabeu. Mijlocașul german a anunțat că își va încheia cariera după EURO 2024 și a avut parte de o despărțire fabuloasă de fanii de pe Bernabeu.

Reclamă
Reclamă 4

Ancelotti a vorbit și despre „omul” Toni Kroos și a spus că acesta are un caracter fantastic și că Real Madrid a avut noroc, pentru că l-a avut timp de 10 ani la echipă.

„Bernabeu i-a oferit lui Kroos despărțirea pe care o merită. A fost unul dintre cei mai mari mijlocași din istorie. Un caracter fantastic, puțin ego, foarte umil, altruist… Am fost norocoși să îl avem timp de 10 ani”, a spus Carlo Ancelotti.

Toni Kroos a ajuns la Real Madrid în anul 2014, de la Bayern Munchen, în schimbul sumei de 25 de milioane de euro. A adunat 463 de meciuri în tricoul „blanco”, în care a reușit să marcheze de 28 de ori și a oferit 98 de pase decisive.

Reclamă

Pentru Real urmează finala Ligii Campionilor, de sâmbătă, 1 iunie, finală în care madrilenii înfruntă, pe Wembley, Borussia Dortmund.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:46

Povestea superbă a fanului român, care a alergat de la București spre Munchen, pentru primul meci al naționalei de la EURO 2024

14:20

VIDEORomânia – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Debutăm la EURO 2024. Echipele de start. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

14:03

Erling Haaland, surprins de o razie a poliţiei într-un club din Spania! Imagini incredibile cu starul lui Manchester City

13:50

Video„Astăzi batem Ucraina!” Suporterii României au cucerit străzile din Munchen! Imagini superb înainte de debutul naționalei la EURO

13:22

La ce echipă va merge Adrian Newey?

13:16

Decizie de ultim moment luată de UEFA, înainte de România – Ucraina! Ce s-a interzis la Munchen, după solicitarea ucrainenilor

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și