Închide meniul

Verdictul medicilor pentru jucătorul căruia Tchouameni i-a provocat o accidentare horror. Vești teribile primite de Diakhaby

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 martie 2024, 13:58

Verdictul medicilor pentru jucătorul căruia Tchouameni i-a provocat o accidentare horror. Vești teribile primite de Diakhaby

Verdictul medicilor pentru jucătorul căruia Tchouameni i-a provocat o accidentare horror

Mouctar Diakhaby s-a accidentat grav în Valencia - Real Madrid 2-2 / Colaj Profimediaimages

A apărut verdictul medicilor pentru Mouctar Diakhaby, jucătorul căruia Aurelien Tchouameni i-a provocat o accidentare horror în meciul Valencia – Real Madrid, scor 2-2, în etapa a 27-a din La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 86, la un atac al „galacticilor”, Tchouameni s-a dezechilibrat şi a căzut peste piciorul fundaşului de 27 de ani. Acesta a început să urle de durere şi a cerut intervenţia medicilor.

Verdictul medicilor pentru Mouctar Diakhaby, jucătorul căruia Tchouameni i-a provocat o accidentare horror

Diakhaby a fost transportat de urgență la spital și a rămas internat. Din primele teste efectuate, problemele sunt uriașe. Jucătorul din Guinea riscă să nu mai calce pe un teren de fotbal o lungă perioadă de timp.

Potrivit marca.com, Mouctar Diakhaby a suferit o luxație la genunchiul drept și ar putea avea nevoie de un an de recuperare. Șefii clubului au oferit un comunicat, dar s-au ferit să intre în detalii despre diagnosticul primit de Diakhaby de la medici.

Mouctar Diakhaby a suferit o luxație a genunchiului drept la meciul disputat sâmbă, pe Mestalla, cu Real Madrid. După ce a primit îngrijiri medicale de urgență, fundașul central al Valenciei a rămas internat în spital pentru un control amănunțit și așteaptă să îi fie făcute noi investigații„, se arată în comunicatul Valenciei.

Reclamă

În momentul în care Diakhaby s-a accidentat, jucătorii ambelor echipe şi-au pus mâinile în cap. Fotbaliştii Realului au oprit jocul şi au făcut semne disperate spre margine.

Dumnezeule, i-a rupt piciorul! Fără să vrea, Tchouameni i-a rupt piciorul lui Mouctar Diakhaby. Groaznic!„, a reacţionat comentatorul Digi Sport în momentul în care a văzut reluările.

Fundaşul de 27 de ani din Guinea joacă din 2018 la Valencia. „Liliecii” l-au cumpărat atunci de la Lyon pentru 15 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Valencia şi Real Madrid au încheiat la egalitate

Real Madrid a încheiat la egalitate sâmbătă seara, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia Valencia, într-un meci în care a fost condusă cu 2-0. Diakhaby (Valencia) a fost scos de pe teren cu piciorul rupt.

În prima repriză Valencia a avut trei minute în care părea că a rezolvat meciul. Hugo Duro a deschis scorul în minutul 27, iar Roman Yaremchuk a înscris pentru 2-0 în minutul 30. Vinicius Junior a redus din diferenţă în minutul 45+5, pentru ca tot acelaşi jucător să egaleze situaţia pe tabelă, în minutul 76.

În minutul 87 Tchouameni a căzut peste Mouctar Diakhaby (Valencia), l-a prins cu piciorul întins şi l-a accidentat grav. Se pare că francezul i-a rupt piciorul jucătorului Valenciei, care a urlat de durere şi a fost scos de pe teren pentru a fi transportat la spital. În minutul 90+3 arbitrul a acordat penalti pentru Valencia, la un presupus fault asupra lui Hugo Duro, dar, după interveţia sistemului VAR, lovitura de la 11 metri a fost anulată.

Bellingham a trimis mingea în plasă după ce arbitrul meciului a fluierat finalul întâlnirii. Madrilenii au protestat şi au primit un cartonaş roşu, acordat lui Jude Bellingham. S-a terminat 2-2 şi Real este pe primul loc în clasament, cu 66 de puncte. Valencia este pe locul 8, cu 37 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și