Închide meniul

Veste uriaşă pentru Horaţiu Moldovan! Anunţul spaniolilor înainte de Villarreal – Atletico Madrid: „Simeone a văzut deja”

Alex Masgras Publicat: 16 august 2024, 11:44

Reclamă
Veste uriaşă pentru Horaţiu Moldovan! Anunţul spaniolilor înainte de Villarreal – Atletico Madrid: „Simeone a văzut deja

Veste uriaşă pentru Horaţiu Moldovan! Anunţul spaniolilor înainte de Villarreal - Atletico Madrid: "Simeone a văzut deja"

Horaţiu Moldovan, în timpul meciului Atletico Madrid - Juventus / Profimedia

Veste uriaşă primită de Horaţiu Moldovan înaintea debutului în noul sezon din La Liga. În prima etapă, Atletico Madrid va evolua pe terenul celor de la Villarreal. Duelul va avea loc luni seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diego Simeone, antrenorul madrilenilor, a avut mari bătăi de cap din cauza accidentării lui Jan Oblak la EURO 2024. Chiar dacă slovenul a revenit la antrenamente, antrenorul argentinian este hotărât să îl titularizeze pe Moldovan în acest debut de sezon.

Veste uriaşă pentru Horaţiu Moldovan! Anunţul spaniolilor înainte de Villarreal – Atletico Madrid: „Simeone a văzut deja”

Potrivit celor de la eldesmarque.com, Diego Simeone va merge pe mâna portarului român în primul meci din La Liga din acest sezon:

„Diego Simeone a început să pregătească miercuri prima meci al lui Atletico Madrid din La Liga. Atletico o va înfrunta luni pe Villarreal, pe La Ceramica. Mai are cinci zile la dispoziție pentru a pune la punct toate detaliile, dar miercuri, Simeone a văzut deja care ar putea fi primul 11 pentru meciul din prima etapă a noului sezon.

Primul 11 va fi marcat de prezența lui Horațiu Moldovan, chiar dacă Jan Oblak s-a antrenat pe teren pentru prima dată. În acest moment, prezența slovenului pe La Ceramica este incertă, după ce a pierdut tot cantonamentul din cauza unei accidentări suferite la EURO 2024. Situația portarilor va fi clarificată în următoarele zile”, au scris spaniolii de la eldesmarque.com.

Reclamă
Reclamă 4

Ce notă a primit Horațiu Moldovan după ce a fost titular în Atletico – Juventus 2-0

Iată ce notă a primit Horațiu Moldovan după ce a fost titular în Atletico – Juventus 2-0. Portarul a profitat din plin de șansa primită de la tehnicianul Diego Simeone.

Dată fiind accidentarea lui Jan Oblak, Horațiu Moldovan a fost titularizat de Simeone pentru amicalul „de foc” cu Juventus. Românul a primit o notă excelentă de la specialiști, după prestația din cadrul acestei partide.

Specialiștii de la sofascore.ro au notat prestația lui Horațiu Moldovan cu 7.2, peste media jucătorilor de la Atletico. Omul meciului a fost desemnat Cesar Azpilicueta, care a primit nota de 7,6.

Reclamă

De cealaltă parte, cea mai mare notă de la Juventus a fost primită de jucătorii Khephren Thuram și Kenan Yildiz, care au primit nota de 6,9.

A fost primul meci în care Horațiu Moldovan a fost integralist, de la transferul la Atletico Madrid. Românul a mai jucat câte 45 de minute în amicalele cu Numancia și Kitchee și 61 de minute în partida de pregătire cu Getafe.

Horațiu Moldovan a fost cumpărat de Atletico de la Rapid, în luna ianuarie a acestui an, în schimbul sumei de 800.000 de euro. În momentul de față este cotat la suma de 2,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:23

LIVE SCOREChelsea – Manchester City 0-2. Kovacic și Erling Haaland au dat lovitura! Mallorca – Real Madrid, la 22:30

20:20

Novak Djokovic cere implementarea arbitrajului video în tenis. Apelul făcut de campionul olimpic: „Ridicol! Trăim în secolul 21!”

20:16

Cine l-a înlocuit pe Albion Rrahmani, în echipa de start de la Rapid! Săpunaru şi Aioani, ţinuţi pe bancă la derby-ul cu Dinamo

20:06

VIDEOBoavista – Braga, în AntenaPLAY (22:30)! Moreirense – Arouca 3-1. Guimaraes – Estoril se joacă ACUM

19:50

Rapid – Dinamo LIVE TEXT (21:30). Derby de foc în Giuleşti! Echipa lui Neil Lennon caută prima victorie a sezonului! Echipele

19:40

LIVE VIDEOPanathinaikos – Asteras 0-0, în AntenaPLAY! AEK – OFI se joacă de la 22:00, în Superliga Greciei

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 3 FotoAndrei Ivan este în extaz! Anunţul făcut de fosta gimnastă Anda Ivan: „Ne vedem în ianuarie!” 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Foto„Măriuca mea!” Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Imaginea virală a Kirei Hagi alături de Maria Popescu
Citește și