Închide meniul

Vinicius, gata să-i facă loc în primul 11 de la Real Madrid lui Kylian Mbappe! Carlo Ancelotti: „Poate face diferenţa!”

Viviana Moraru Publicat: 5 august 2023, 9:17

Reclamă
Vinicius, gata să-i facă loc în primul 11 de la Real Madrid lui Kylian Mbappe! Carlo Ancelotti: „Poate face diferenţa!

Vincius, gata să-i facă loc în primul 11 de la Real Madrid lui Kylian Mbappe

Kylian Mbappe şi Vinicius Jr., în timpul unui meci dintre PSG şi Real Madrid/ Profimedia

Vinicius e gata să-i facă loc în primul 11 de la Real Madrid lui Kylian Mbappe. Carlo Ancelotti a anunţat că starul brazilian e dispus să acopere postul de număr nouă din trupa madrileană, post lăsat liber după plecarea lui Karim Benzema.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viitorul lui Kylian Mbappe este în continuare unul incert, după ce starul francez a fost exclus din lotul celor de la PSG. Oficialii campioanei Franţei sunt în continuare convinşi că atacantul s-a înţeles cu Real Madrid, însă acesta nu a făcut niciun anunţ oficial în privinţa intenţiilor sale, pentru sezonul viitor.

Vinicius, gata să-i facă loc în primul 11 de la Real Madrid lui Kylian Mbappe

Real Madrid nu mai are un număr nouă de clasă, după plecarea lui Karim Benzema, la Al Ittihad, din această vară. „Galacticii” l-au transferat în această vară pe Joselu, însă o variantă surprinzătoare a fost anunţată de către Carlo Ancelotti.

Vinicius, cel care joacă de obicei în banda dreaptă a atacului celor de la Real Madrid, este dispus să evolueze pe o poziţie mai centrală, de atacant.

Carlo Ancelotti susţine că în acest fel, brazilianul ar putea fi mai eficient, şi ar putea marca mai multe goluri.

Reclamă

De altfel, Vinicius a fost deja folosit de Carlo Ancelotti pe postul de atacant la Real Madrid, în partidele amicale din această vară. Tehnicianul italian a mizat pe un cuplu format din starul brazilian şi din Joselu, în atacul „galacticilor”.

„Jucătorul vrea să joace puţin mai în centru. Spre marginea atacului, el poate face diferenţa, dar în interior, poate marca mai multe goluri. În meciurile amicale, Vini s-a descurcat foarte bine, împotriva celor de la AC Milan şi Manchester United. Este adevărat că s-ar fi putut descurca mai bine în duelul cu Barcelona, însă a avut multe şanse. Este pre-sezon, şi dacă nu încercăm lucruri noi, nu le vom putea face mai târziu”, a declarat Carlo Ancelotti, citat de marca.com.

În acest sens, prin faptul că Vinicius ar acoperi postul de atacant, i-ar putea face loc la gruparea „galactică” lui Kylian Mbappe. În ciuda faptului că starul francez a evoluat pe poziţia de număr 9 la PSG, în multe partide, postul să preferat este în bandă.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid se pregăteşte de startul în noul sezon de La Liga. Primul meci al „galacticilor” în campionat va fi pe 12 august, împotriva celor de la Atletic Bilbao.

E oficial: Kylian Mbappe nu şi-a mai activat clauza de prelungire a contractului cu PSG

Kylian Mbappe nu şi-a mai activat clauza de prelungire a contractului cu PSG, scadent în vara lui 2024. Pe 1 august, starul a intrat în ultimul an al înţelegerii cu campioana din Hexagon, care riscă să îl piardă gratis în vara lui 2024.

Mbappe avea posibilitatea să îşi activeze clauza de prelungire a contractului până pe 31 iulie, dar a ales să nu facă asta, oficialii de la Paris fiind convinşi că atacantul de 24 de ani cotat la 180 de milioane de euro are o înţelegere cu Real Madrid.

Ţinând cont că el mai are contract până în vara lui 2024, campionul mondial din 2018 ar putea ajunge gratis pe Santiago Bernabeu, asta după ce i-a refuzat pe „galactici” în iarna lui 2022. PSG va încerca însă să îl vândă pe Kylian, pentru a mai recupera din cele 180 de milioane de euro pe care i-a cheltuit în 2018, atunci când l-a adus de la Monaco.

Pe de altă parte, PSG îi va trimite în conturi lui Mbappe o sumă uriaşă de bani. Este vorba de 40 de milioane de euro, sub forma unui bonus de loialitate pe care acesta îl avea în contract, în situaţia în care nu părăsea campioana până la 1 august 2023.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și