Închide meniul

E oficial: Kylian Mbappe nu şi-a mai activat clauza de prelungire a contractului cu PSG! Suma uriaşă pe care o încasează starul

Dan Roșu Publicat: 1 august 2023, 9:51

Reclamă
E oficial: Kylian Mbappe nu şi-a mai activat clauza de prelungire a contractului cu PSG! Suma uriaşă pe care o încasează starul

E oficial: Kylian Mbappe nu şi-a mai activat clauza de prelungire a contractului cu PSG

Kylian Mbappe, în tricoul lui PSG / Getty Images

Kylian Mbappe nu şi-a mai activat clauza de prelungire a contractului cu PSG, scadent în vara lui 2024. Azi, 1 august, starul a intrat în ultimul an al înţelegerii cu campioana din Hexagon, care riscă să îl piardă gratis în vara lui 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe avea posibilitatea să îşi activeze clauza de prelungire a contractului până pe 31 iulie, dar a ales să nu facă asta, oficialii de la Paris fiind convinşi că atacantul de 24 de ani cotat la 180 de milioane de euro are o înţelegere cu Real Madrid.

E oficial: Kylian Mbappe nu şi-a mai activat clauza de prelungire a contractului cu PSG

Ţinând cont că el mai are contract până în vara lui 2024, campionul mondial din 2018 ar putea ajunge gratis pe Santiago Bernabeu, asta după ce i-a refuzat pe „galactici” în iarna lui 2022. PSG va încerca însă să îl vândă pe Kylian, pentru a mai recupera din cele 180 de milioane de euro pe care i-a cheltuit în 2018, atunci când l-a adus de la Monaco.

Pe de altă parte, PSG îi va trimite în conturi lui Mbappe o sumă uriaşă de bani. Este vorba de 40 de milioane de euro, sub forma unui bonus de loialitate pe care acesta îl avea în contract, în situaţia în care nu părăsea campioana până la 1 august 2023.

Kylian Mbappe a refuzat oferta de milioane de la Al Hilal

Cu câteva zile în urmă, Kylian Mbappe a refuzat o ofertă uriaşă din Arabia Saudită, asta după ce PSG ajunsese la un acord cu Al-Hilal. Fabrizio Romano a fost cel care a anunţat că Mbappe nici măcar nu s-a dus să negocieze cu saudiţii, chiar dacă era ademenit cu un salariu anual de 200 de milioane de euro.

Reclamă

Asta în ciuda eforturilor depuse de oficialii de Al Hilal. Saudiţii au zburat la Paris săptămâna trecută, pentru a purta negocieri cu cei de la PSG, care era de acord cu transferul lui Kylian Mbappe în Arabia Saudită.

Pe de altă parte, după ce nu l-au convins pe Kylian Mbappe, oficialii de la Al Hilal au pus ochii pe Marco Verratti. Cele două părţi au ajuns la o înţelegere, anunţă tot Fabrizio Romano, care mai notează faptul că PSG vrea peste 30 de milioane de euro în schimbul mijlocaşului italian.

Kylian Mbappe a fost exclus din lotul lui PSG

Kylian Mbappe a fost exclus din lotul lui PSG, în urmă cu o săptămână. Acesta fapt s-a întâmplat după ce campionul mondial nu s-a decis în privinţa viitorului său, fapt care i-a nemulţumit pe oficialii de pe Parc de Princes.

Reclamă 4 / 0/3

Cotidianul L’Equipe anunţă căoficialii de la PSG au fost nemulţumiţi de faptul că Mbappe nu le-a transmis oficial decizia luată, în privinţa următorului sezon. Francezii l-au pus să aleagă pe atacant între prelungirea contractului, sau despărţirea de club în această vară.

PSG i-a oferit lui Mbappe posiblitatea de a-şi prelungi contractul până în 2025. Actuala înţelegere a starului francez expiră în vara anului viitor, astfel că oficialii trupei de pe Parc de Princes nu concep să-l piardă pe acesta gratis.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și