Închide meniul

Vinicius Jr, victimă a rasismului în Sevilla – Real Madrid 1-1! Jucătorul brazilian cere pedepse penale! Reacţia Sevillei

Bogdan Stănescu Publicat: 22 octombrie 2023, 10:36

Reclamă
Vinicius Jr, victimă a rasismului în Sevilla – Real Madrid 1-1! Jucătorul brazilian cere pedepse penale! Reacţia Sevillei

Vinicius Jr, victimă a rasismului în Sevilla - Real Madrid 1-1

Vinicius Jr, în Sevilla - Real Madrid 1-1 / Profimedia Images

Vinicius Jr a fost victimă a rasismului în Sevilla – Real Madrid 1-1. Jucătorul brazilian a cerut pedepse penale pentru cei care scandează insulte rasiste la meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vinicius Jr s-a oferit să şi ajute autorităţile în lupta pentru combaterea rasismului. După mesajul lui Vinicius Jr, Sevilla a reacţionat, confirmând incidentul.

Vinicius Jr, victimă a rasismului în Sevilla – Real Madrid 1-1!

Din păcate, am acces la o înregistrare video cu un alt atac rasist la meciul din această sâmbătă, de data aceasta lansat de un copil. Este atât de trist că nu există nimeni care să o educe. Investesc mult în educație în Brazilia pentru a forma cetățeni cu atitudini diferite.

Chipul rasistului de astăzi apare pe site-urile de internet, ca de atâtea ori anterior. Sper ca autoritățile spaniole să își facă partea lor de treabă și să schimbe legislația o dată pentru totdeauna. Acești oameni trebuie să fie pedepsiți și penal.

Ar fi un prim pas foarte bun pentru a ne pregăti pentru Cupa Mondială din 2030. Sunt aici pentru a ajuta.

Reclamă
Reclamă 4

Îmi pare rău că par repetitiv, dar este episodul cu numărul 10. Și încă număr…”, a transmis Vinicius Jr după meciul Sevilla – Real Madid 1-1, potrivit lui Fabrizio Romano.

Sevilla a confirmat incidentul! „Suporterul a fost identificat şi expulzat de pe stadion”

Sevilla a transmis un comunicat pe site-ul oficial al clubului, după ce Vinicius Jr a acuzat că a fost victima rasismului la meciul Sevilla – Real Madrid 1-1. Clubul din Andaluzia a confirmat incidentul.

Sevilla FC dorește să vă informeze că, după ce a detectat un comportament xenofob și rasist din partea unui suporter în tribunele sale, l-a identificat, l-a expulzat de pe stadion și l-a raportat autorităților de poliție care lucrau pe stadionul nostru. În plus, i se va aplica cu strictețe regulamentul disciplinar intern și va fi exclus ca membru în mod iminent.

Reclamă

Sevilla FC se opune și condamnă orice comportament rasist și xenofob, chiar dacă este izolat, așa cum este cazul, și își arată disponibilitatea și colaborarea cu autoritățile pentru a eradica aceste atitudini, care nu sunt reprezentative pentru fanii Sevillei”, a transmis clubul din Andaluzia.

Vinicius Junior a fost convocat la echipa națională a Braziliei! Starul lui Real Madrid a revenit pe teren

Vinicius Junior a fost convocat la echipa națională a Braziliei după accidentare. Starul lui Real Madrid a fost titularizat în meciurile Braziliei cu Venezuela şi Uruguay. Cu Venezuela brazilienii au făcut doar 1-1, iar cu Uruguay au pierdut cu 2-0. Brazilia ocupă locul 3 în grupa de calificare la Campionatul Mondial din 2026, având 7 puncte din 4 meciuri. Lider e Argentina, care are maximum de puncte din 4 jocuri.

Vinicius Junior, atacantul echipei spaniole de fotbal Real Madrid, a fost indisponibil de la finele lunii august din cauza unei accidentări. În vârstă de 23 de ani, Vinicius a ratat ultimele partide disputate de Selecao după o leziune la bicepsul femural suferită în cursul întâlnirii cu Celta Vigo, iar de atunci nu a mai disputat niciun meci.

Cum s-a accidentat Vinicius Junior

Vinicius a simțit un disconfort încă din minutul 9 al duelului cu Celta Vigo. Medicii i-au aplicat un bandaj pe piciorul drept, însă câteva minute mai târziu, brazilianul s-a prăbușit pe gazon și a cerut schimbare.

După duelul cu Celta Vigo, Vinicius a efectuat mai multe teste medicale, iar medicii au stabilit că acesta a suferit o ruptură a mușchiului ichiobial drept și a fost out pentru aproximativ o lună.

Chiar dacă acesta ar fi putut juca mai rapid, oficialii lui Real Madrid nu au vrut să riște în cazul brazilianului și nu l-au utilizat până în momentul de față, pentru a se reface complet după accidentarea suferită.

 

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:55

Franţa – Polonia 1-1 şi Olanda – Austria 2-3! ȘOC în Grupa D! Austriecii, pe primul loc. Cum arată clasamentul final

20:46

VideoAdam Nemec, verdict înainte de Slovacia – România: „Ar fi un rezultat excelent!” Ce a spus despre Florinel Coman

19:56

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

19:40

„Am avut discuții!” Giovanni Becali, anunțul momentului despre Dennis Man și Valentin Mihăilă!

19:26

„Să nu ne culcăm pe o ureche!” Viorel Moldovan, avertisment pentru România, înaintea duelului cu Slovacia

19:21

Dinamo și-a stabilit programul pentru cantonamentul din Slovenia! Câte amicale vor disputa „câinii” lui Zeljko Kopic

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și