Închide meniul

Vinicius Junior, victima rasismului în Osasuna – Real Madrid: „Mori, fiu de c***ă!” Fanii au scandat împotriva sa chiar în timpul momentului de reculegere

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 19 februarie 2023, 12:37

Vinicius Junior, victima rasismului în Osasuna – Real Madrid: Mori, fiu de c***ă!” Fanii au scandat împotriva sa chiar în timpul momentului de reculegere

Vinicius Junior, victima rasismului în Osasuna - Real Madrid

Moi Gomez și Vinicius Junior / Profimedia

Vinicius Junior a fost victima rasismului în Osasuna – Real Madrid. Oaspeții au câștigat clar meciul, scor 2-0, însă duelul nu a fost lipsit de tensiuni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brazilianul Vinicius Junior a fost abuzat de fanii gazdelor încă dinaintea începerii partidei. Suporterii prezenți pe stadionul din Pamplona au scandat împotriva starului de la Real Madrid.

Vinicius Junior, victima rasismului în Osasuna – Real Madrid! Fanii gazdelor au scandat împotriva lui chiar în timpul momentului de reculegere

Înainte de startul meciului s-a ținut un moment de reculegere în memoria victimelor cutremurelor din Turcia și Siria. O parte a fanilor de la Osasuna a profitat de liniștea de pe stadion și l-a abuzat pe starul madrilenilor: „Vinicius, fiu de c***ă!”, au strigat suporterii.

Situația neplăcută a continuat și pe parcursul meciului, iar scandările s-au amplificat. Fanii Osasunei chiar au început să strige „Vinicius, mori!” ulterior în meci.

Brazilianul a avut și el o ieșire nervoasă. Supărat că „centralul” partidei nu a fluierat un fault în favoarea sa, Vini Jr a preluat jignirea care i-a fost lui adresată de către fani și l-a insultat și el pe arbitru: „Fiu de c***ă, du-te naibii!”

Reclamă

Real Madrid s-a impus în cele din urmă pe terenul Osasunei, scor 2-0 și s-a apropiat la 5 puncte de Barcelona. Fede Valverde și Marco Asensio au înscris pentru „los blancos”.

Real Madrid și PSG au intrat în cursa pentru transferul lui Khvicha Kvaratskhelia! Suma colosală pusă în joc pentru starul lui Napoli

Cluburile de top din Europa, anume Real Madrid, PSG și Manchester City, se luptă pentru transferul lui Khvicha Kvaratskhelia, starul lui Napoli. Georgianiul de 21 de ani a impresionat în acest sezon, fiind pe primul loc alături de echipa sa, în Serie A. Cele trei formații de top sunt gata să „spargă banca” pentru mijlocașul, fiind dispuse să plătească o sumă colosală în schimbul lui.

Khvicha Kvaratskhelia evoluează la Napoli de la începutul sezonului. Italienii l-a transferat de la Dinamo Batumi, în schimbul a 10 milioane de euro. Într-un singur sezon petrecut în Serie A, cota mijlocașului georgian a crescut la 60 de milioane de euro, potrivit site-urile de specialitate.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid, PSG și Manchester City îl urmăresc pe Khvicha Kvaratskhelia, cel supranumit de fanii lui Napoli „Kvaradona”, pentru asemănarea stilului său de joc cu cel al legendarului Diego Maradona.

Presa britanică anunță faptul că Napoli nu ar accepta o sumă de transfer mai mică de 100 de milioane. Newcastle a fost și ea interesată de serviciile internaționalului georgian, însă șeicii care conduc destinele clubului din Premier League ofereau „doar” aproximativ 60 de milioane de euro, propunere care a fost refuzată categoric de napoletani.

Chiar și agentul jucătorului a confirmat faptul că există interes din partea altor cluburi pentru Khvicha Kvaratskhelia, însă acesta, în momentul de față, este cu gândul doar la câștigarea titlului în Serie A.

„Există foarte mult interes din partea altor cluburi. Kvara, cu toate acestea, se gândește doar la câștigarea Scudetto-ului și la un parcurs cât mai bun în Champiosn League. Iubește să fie la Napoli. Mi-a spus că în fotbalul italian se vede jucând doar pentru Napoli. Nu va juca niciodată pentru alt club italian, se simte ca acasă în Napoli”, a declarat Mamuka Jugeli, agentul lui Khvicha Kvaratskhelia, potrivit sursei citate mai sus.

Recomandări
  • Vinicius Junior, victima rasismului în Osasuna – Real Madrid
  • Fanii gazdelor au scandat împotriva lui chiar în timpul momentului de reculegere

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și