Închide meniul
Foto

Vinicius l-a lovit în faţă pe Ianis Hagi! Reacţia imediată a starului brazilian, după incident

Bogdan Stănescu Publicat: 15 mai 2024, 18:32

Reclamă
Vinicius l-a lovit în faţă pe Ianis Hagi! Reacţia imediată a starului brazilian, după incident

Vinicius l-a lovit în faţă pe Ianis Hagi! Reacţia imediată a starului brazilian, după incident

Ianis Hagi şi Vinicius Jr, după ce starul brazilian l-a lovit pe român / captura digisport.ro

Vinicius l-a lovit în faţă pe Ianis Hagi! S-a întâmplat în minutul 38 al meciului Real Madrid – Alaves 5-0. Starul brazilian i-a cerut imediat scuze fiului lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid, care era deja campioană, a câştigat fără emoţii disputa cu Alaves. Vinicius a reuşit o „dublă”, marcând în minutele 27 şi 70.

Vinicius l-a lovit în faţă pe Ianis Hagi! Reacţia imediată a starului brazilian, după incident

Celelalte goluri ale madrilenilor au fost marcate de Jude Bellingham (min. 10), Fede Valverde (min. 45+1) şi Arda Guler (min. 81).

Ianis Hagi a jucat până în minutul 71, atunci când a fost înlocuit cu Joaquin Panichelli.

Internaţionalul român a încercat un eurogol în minutul 7, atunci când a încercat să îl învingă pe Courtois de la aproximativ 60 de metri! Ulterior, în minutul 57, Ianis Hagi a fost aproape de gol. Şutul său, care era pe poartă, a fost respins cu greu de către Courtois.

Reclamă
Reclamă

„Magic!” Presa din Spania, comparație fabuloasă între Gică și Ianis Hagi după meciul cu Real Madrid

Presa din Spania a făcut o comparație fabuloasă între Gică Hagi și fiul său, Ianis Hagi, după meciul disputat de „Prinț”, împotriva celor de la Real Madrid. Mesajul transmis de jurnaliștii iberici a fost unul cu adevărat emoționant pentru toți fanii „Regelui”.

Ianis Hagi a avut o evoluție bună în duelul cu Real Madrid, pierdut de Alaves cu scorul de 0-5. Duelul de pe „Bernabeu” s-a văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro.

După meci, jurnaliștii spanioli au realizat o comparație între Gică și Ianis Hagi. Aceștia au amintit de perioada în care „Regele” evolua la Real Madrid și au menționat că acum, fiul său, a adus „sclipiri de calitate” în jocul echipei sale.

Reclamă

„Pe stadionul pe care un picior stâng magic al lui Gică Hagi i-a făcut pe fanii lui Real Madrid să se îndrăgostească de el, fiul său, Ianis, a părut să însufleţească cu sclipiri de calitate un duel controlat de campioană”, au notat jurnaliștii de la EFE.

Ianis Hagi a fost cel mai bun jucător de la Alaves, din duelul cu trupa lui Carlo Ancelotti. Acesta a primit nota de 7,3, potrivit site-ului de specialitate sofascore.ro, după 71 de minute de joc.

Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid

Imediat după meci, Ianis Hagi a oferit şi un scurt interviu, direct de pe teren. Fiul „Regelui” a transmis că duelul de pe Santiago Bernabeu trebuie uitat imediat, date fiind proporţiile scorului, însă a transmis că sezonul, per total, a fost unul bun pentru Alaves.

„Trebuie să uităm cât se poate de repede această partidă. Ne-am îndeplinit obiectivul cu patru etape înainte de final, a fost un sezon bun, mai avem două meciuri”, a declarat Ianis Hagi, conform digisport.ro.

Evoluţia fiului „Regelui” a fost una extrem de solidă, dat fiind faptul şi că acesta nu a bifat prea multe minute, în ultima perioadă.

În afară de cele două ocazii amintite mai sus, Ianis Hagi a mai fost aproape de gol în minutul 37 al meciului. El a şutat de la marginea careului şi l-a „întins” serios pe Courtois, care a respins în corner.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și