Închide meniul

„Magic!” Presa din Spania, comparație fabuloasă între Gică și Ianis Hagi după meciul cu Real Madrid

Alex Ioniță Publicat: 15 mai 2024, 12:25

Reclamă
„Magic! Presa din Spania, comparație fabuloasă între Gică și Ianis Hagi după meciul cu Real Madrid

Presa din Spania, comparație fabuloasă între Gică și Ianis Hagi după meciul cu Real Madrid

Colaj cu Gică Hagi și Ianis Hagi / Profimedia

Presa din Spania a făcut o comparație fabuloasă între Gică Hagi și fiul său, Ianis Hagi, după meciul disputat de „Prinț”, împotriva celor de la Real Madrid. Mesajul transmis de jurnaliștii iberici a fost unul cu adevărat emoționant pentru toți fanii „Regelui”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a avut o evoluție bună în duelul cu Real Madrid, pierdut de Alaves cu scorul de 0-5. Duelul de pe „Bernabeu” s-a văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Presa din Spania, comparație fabuloasă între Gică și Ianis Hagi după meciul cu Real Madrid

După meci, jurnaliștii spanioli au realizat o comparație între Gică și Ianis Hagi. Aceștia au amintit de perioada în care „Regele” evolua la Real Madrid și au menționat că acum, fiul său, a adus „sclipiri de calitate” în jocul echipei sale.

„Pe stadionul pe care un picior stâng magic al lui Gică Hagi i-a făcut pe fanii lui Real Madrid să se îndrăgostească de el, fiul său, Ianis, a părut să însufleţească cu sclipiri de calitate un duel controlat de campioană”, au notat jurnaliștii de la EFE.

Ianis Hagi a fost cel mai bun jucător de la Alaves, din duelul cu trupa lui Carlo Ancelotti. Acesta a primit nota de 7,3, potrivit site-ului de specialitate sofascore.ro, după 71 de minute de joc.

Reclamă
Reclamă 4

Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid

Imediat după meci, Ianis Hagi a oferit şi un scurt interviu, direct de pe teren. Fiul „Regelui” a transmis că duelul de pe Santiago Bernabeu trebuie uitat imediat, date fiind proporţiile scorului, însă a transmis că sezonul, per total, a fost unul bun pentru Alaves.

„Trebuie să uităm cât se poate de repede această partidă. Ne-am îndeplinit obiectivul cu patru etape înainte de final, a fost un sezon bun, mai avem două meciuri”, a declarat Ianis Hagi, conform digisport.ro.

Evoluţia fiului „Regelui” a fost una extrem de solidă, dat fiind faptul şi că acesta nu a bifat prea multe minute, în ultima perioadă. Ianis Hagi a ameninţat poarta lui Courtois încă din minutul şapte, atunci când a şutat de la 60 de metri. Execuţia sa s-a scurs pe lângă poarta belgianului.

Reclamă

Ulterior, în minutul 37, Ianis Hagi s-a remarcat din nou, printr-o nouă ocazie irosită. Internaţionalul român a şutat de la marginea careului şi l-a „întins” serios pe Courtois, care a respins în corner.

Cea mai mare ocazie irosită de Ianis Hagi a fost în minutul 57, al partidei de pe Santiago Bernabeu. Internaţionalul român a preluat perfect şi a şutat de lângă Nacho, la colţul scurt al lui Courtois. Portarul a avut un reflex incredibil şi a respins şi de această dată balonul expediat de fiul „Regelui”.

Cum se va încheia meciul România - Belgia de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:04

Fază controversată în Olanda – Franţa! Xavi Simons a înscris, dar golul starului de la Leipzig a fost anulat

23:53 21 iun.

Olanda – Franța 0-0. Duelul „incendiar” din Grupa D s-a încheiat nedecis. Xavi Simmons a avut un gol anulat

23:35 21 iun.

România – Belgia, la EURO 2024 | Totul despre meciul care ar putea să le aducă tricolorilor calificarea în optimi la EURO 2024!

23:03 21 iun.

VideoAlexandra Tudor şi Dani Oţil au luat pulsul Marelui Premiu de Formula 1 de la Barcelona: „Se anunţă o cursă uau”

22:54 21 iun.

România – Belgia, la EURO 2024 | Domenico Tedesco i-a lăudat pe „tricolori”! Ce jucători a remarcat: „Asta e calitatea lor”

22:24 21 iun.

David Popovici, după ce a cucerit două medalii de aur la Campionatele Europene de Nataţie: „Sunt chiar fericit”!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și