Închide meniul

„Vrea să iasă din umbra lui Oblak!” Spaniolii, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid

Viviana Moraru Publicat: 5 iulie 2024, 18:34

Reclamă
„Vrea să iasă din umbra lui Oblak! Spaniolii, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid

Spaniolii, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan, în timpul unui antrenament/ Profimedia Images

Spaniolii au făcut un anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Horaţiu Moldovan, la Atletico Madrid. Jurnaliştii iberici au transmis faptul că portarul român îşi doreşte să se despartă de formaţia lui Diego Simeone.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horaţiu Moldovan şi-a pierdut locul de titular şi la echipa naţională, după ce a ajuns rezerva lui Jan Oblak, la Atletico Madrid. Acesta a fost rezerva lui Florin Niţă, la EURO 2024.

Spaniolii, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid

Conform mundodeportivo.com, Horaţiu Moldovan are mari şanse să plece de la Atletico Madrid, în această vară. Ibericii notează faptul că portarul român îşi caută o echipă la care ar urma să primească mai multe şanse de joc, dat fiind faptul că Jan Oblak este titular indiscutabil la formaţia madrileană.

„Cel care are cele mai mari şanse să plece este Horaţiu Moldovan. Portarul nu a debutat încă la Atletico Madrid, şi asta l-a făcut să-şi piardă locul de titular la echipa naţională. La EURO, nu a bifat niciun minut. De aceea vrea să iasă din umbra lui Oblak şi vrea să continue să joace”, au transmis spaniolii, conform sursei citate mai sus.

De asemenea, aceştia mai notează faptul că Jan Oblak va continua la Atletico Madrid. În cazul în care madrilenii vor primi o ofertă de nerefuzat pentru portarul slovean, aceştia au găsit deja şi înlocuitorul perfect. Mamardashvili, goalkeeper-ul celor de la Valencia, este dorit pe Wanda Metropolitano, în cazul unei plecări a lui Oblak.

Reclamă
Reclamă 4

Horaţiu Moldovan a semnat în iarnă cu Atletico Madrid un contract valabil până în 2027. Portarul român cotat la 2,5 milioane de euro a fost transferat de la Rapid, în schimbul sumei de 800.000 de euro.

Horaţiu Moldovan e dorit de o echipă uriaşă din Europa!

Horaţiu Moldovan e dorit de o echipă uriaşă din Europa! Portarul naţionalei ar putea fi implicat într-un alt transfer de senzaţie, după ce în iarna anului acesta a semnat cu Atletico.

Moldovan nu a apucat să debuteze pentru Atletico. De când s-a transferat la echipa antrenată de Diego Simeone nu a fost decât rezerva lui Jan Oblak.

Reclamă

Potrivit dailyrecord.co.uk, Celtic Glasgow îl vrea pe Horaţiu Moldovan. Portarul naţionalei e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 2.5 milioane de euro.

Martin Dubravka (Newcastle) şi Peter Jensen (Sparta Praga) s-ar mai afla pe lista lui Celtic pentru postul de portar. Campioana Scoţiei caută un portar după retragerea lui Joe Hart.

Transferul la Celtic ar putea fi o mutare foarte bună pentru Moldovan din două perspective. Ar avea o mare şansă să fie titular, în primul rând. În al doilea rând, Celtic va juca în grupele Ligii Campionilor după ce a luat titlul în Scoţia.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:32

Un jucător al FCSB-ului ar putea ajunge la Farul! A luat decizia de a pleca după ce a fost criticat de Gigi Becali!

17:58

„Ne fac zob” Mihai Stoica a anunţat o schimbare radicală la FCSB, iar un fost jucător al lui Gigi Becali a reacţionat imediat!

17:50

Apare o nouă regulă în noul sezon de Liga 1! Kyros Vassaras a venit cu toate detaliile: „Responsabilitatea trebuie împărțită”

17:45

Elena Rybakina s-a calificat în sferturi la Wimbledon! Ea va avea parte de un duel „de foc”, cu Elina Svitolina

17:21

A arbitrat România – Olanda, iar acum a fost „premiat” de UEFA! Delegare „de lux” pentru Felix Zwayer

17:07

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 iulie

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 4 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 5 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României 6 FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”
Citește și