Închide meniul

Jose Mourinho, la Barcelona, după plecarea de la AS Roma! Anunţul făcut în Spania

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 ianuarie 2024, 9:14

Jose Mourinho, la Barcelona, după plecarea de la AS Roma! Anunţul făcut în Spania

Jose Mourinho, la Barcelona după plecarea de la AS Roma

Jose Mourinho, în timpul unui meci/ Profimedia

Jose Mourinho a fost propus la Barcelona, după plecarea de la AS Roma. Antrenorul lusitan e gata să dea lovitura şi ar putea să-i ia locul lui Xavi, pe banca formaţiei de pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Mourinho s-a despărţit de AS Roma, iar în locul său, italienii l-au numit pe Daniele De Rossi, fostul mijlocaşul al formaţiei capitoline.

Jose Mourinho, propus la Barcelona după plecarea de la AS Roma

Conform presei din Spania, agentul Jorge Mendes l-a propus pe Jose Mourinho la Barcelona. Mendes are o relaţie extrem de bună cu Joan Laporta, preşedintele clubul catalan, acesta fiind motivul pentru care i l-a propus pe antrenorul lusitan, ca un posibil înlocuitor al lui Xavi.

Barcelona traversează o perioadă dificilă, iar demiterea lui Xavi a început să fie luată în calcul. Catalanii au fost învinşi categoric de Real Madrid, în finala Supercupei Spaniei şi au ajuns pe locul patru în campionat, la opt puncte distanţă de liderul Girona.

Agentul Mendes e convins că Jose Mourinho ar lua în calcul preluarea Barcelonei, în cazul în care Xavi va fi demis. „The Special One” ar putea să revină astfel în La Liga, după ce între iulie 2010 şi iunie 2013 a antrenat-o pe rivala catalanilor, Real Madrid. Alături de „galactici”, lusitanul a cucerit un titlu şi o Cupă a Spaniei.

Reclamă

De asemenea, Jose Mourinho a mai fost şi secundul Barcelonei, în perioada 1996 – 2000. În această perioadă, antrenorii principali ai formaţiei de pe Camp Nou au fost Louis van Gaal şi Sir Bobby Robson.

Daniele De Rossi este noul antrenor al celor de la AS Roma

Daniele De Rossi este noul antrenor al celor de la AS Roma! AS Roma a anunţat că Daniele De Rossi a fost numit în funcţia de antrenor principal al primei echipe până la 30 iunie 2024. El îl înlocuieşte pe Jose Mourinho, demis marţi dimineaţă.

După 18 ani ca jucător al Romei, De Rossi va reveni la rolul de antrenor şi îşi va face debutul pe banca romanilor în meciul de campionat cu Verona, sâmbătă după-amiază, pe Stadio Olimpico.

Reclamă 4 / 0/3

„Suntem încântaţi să îi putem preda responsabilitatea tehnică a AS Roma lui Daniele De Rossi, deoarece credem că leadership-ul şi ambiţia care l-au distins întotdeauna pot fi esenţiale în urmărirea obiectivelor echipei până la finalul sezonului”, au declarat Dan şi Ryan Friedkin, potrivit news.ro.

„Cunoşteam legătura de nezdruncinat care îl uneşte pe Daniele cu clubul, dar entuziasmul cu care a acceptat imediat această provocare pentru următoarele luni ne-a convins şi mai mult de capacitatea sa de a fi un ghid pentru jucători şi un reprezentant mândru al valorilor acestui club. Bine ai venit acasă, Daniele”, se menţionează în comunicat.

Născut la Roma şi crescut în sectorul juvenil al echipei romane, De Rossi a debutat în prima echipă în 2001 şi s-a impus rapid ca unul dintre cei mai buni mijlocaşi din lume.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și