Închide meniul

Xavi a avut dreptate! Cât timp a fost mingea în joc în meciul dintre Getafe şi Barcelona, prelungit cu 26 de minute

Alex Masgras Publicat: 14 august 2023, 17:13

Reclamă
Xavi a avut dreptate! Cât timp a fost mingea în joc în meciul dintre Getafe şi Barcelona, prelungit cu 26 de minute

Xavi a avut dreptate

Xavi, în timpul meciului Getafe - Barcelona / Profimedia

Xavi a avut dreptate! Antrenorul catalanilor a fost un car de nervi la finalul partidei dintre Getafe şi Barcelona, din prima etapă a noului sezon din La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, iar catalanii au acuzat echipa gazdă că a tras de timp. În total, meciul a fost prelungit cu 26 de minute, dar balonul a fost în afara jocului mai mult de 60 de minute.

Xavi a avut dreptate! Cât timp a fost mingea în joc în meciul dintre Getafe şi Barcelona, prelungit cu 26 de minute

Meciul dintre Getafe şi Barcelona din debutul noului sezon din La Liga a fost extrem de tensionat. Arbitrul Grado a arătat de trei ori cartonaşul roşu şi a prelungit duelul Coliseum Alfonso Perez cu 26 de minute în total.

Raphinha de la Barcelona şi Jaime Mata de la Getafe au fost trimişi mai devreme la vestiare. Nici antrenorul Xavi nu a scăpat, fiind eliminat pentru proteste în minutul 70.

La finalul partidei, antrenorul catalanilor s-a plâns de faptul că numărul mare de minute de prelungire nu ajută deloc în ceea ce priveşte jocul, iar Xavi a avut dreptate.

Reclamă

Potrivit mundodeportivo.com, din totalul de 116 minute de joc, mingea a fost în afara jocului timp de 60 de minute şi 43 de secunde, mai mult de jumătate din meci. În cele 15 minute şi 25 de secunde de prelungire din repriza secundă, balonul a fost în joc timp de 5 minute şi 25 de ecunde.

Prelungirea partidelor cu mai multe minute, aşa cum am văzut anul trecut la Cupa Mondială, dar şi în acest debut de sezon din Premier League, pare să nu aibă succes. La finalul meciului cu Getafe, Xavi a fost un car de nervi:

„E normal că oamenii nu vor să se uite la fotbal. Acesta nu a fost un meci, produsul de azi a fost o ruşine. am spus-o de 1000 de ori, ne facem de râs”, a spus Xavi, citat de sport.es.

Reclamă 4 / 0/3

Xavi a răbufnit după ce a fost eliminat în Getafe – Barcelona 0-0

Xavi a răbufnit după ce a fost eliminat în Getafe – Barcelona 0-0. Antrenorul catalanilor a fost extrem de nemulţumit de prestaţia arbitrului care a refuzat un penalty pentru Barcelona în minutul 13 al prelungirilor.

Mai exact, Xavi a cerut penalty după ce Araujo a cazut în careu. După ce a consultat VAR-ul, arbitrul Cesar Soto Grado a decis că a fost henţ la Gavi. A fost momentul în care Xavi a izbucnit şi a fost eliminat. Antrenorul catalanilor a continuat războiul cu arbitrul şi la conferinţa de presă.

I-am spus centralului că permite prea multe faulturi. De aceea m-a eliminat. În urmă cu câteva zile am avut (n.r. – antrenorii) o întâlnire cu arbitrii și aceasta a fost prima regulă despre care am discutat, au spus că îi vor înțelege mai mult pe tehnicieni. Contează ceea ce se întâmplă pe teren. Nu a fost niciun henț. Dacă nu e nimic clar, nu fluiera. Asta ni s-a spus. A fost o rușine„, a atact Xavi la conferinţa de presă.

FC Barcelona a remizat, duminică seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Getafe, în prima etapă a campionatului Spaniei. De la ambele echipe au fost eliminaţi jucători: Mata de la Getafe în minutul 57 şi Raphinha de la Barcelona în minutul 42.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și