Închide meniul

Xavi a dat de pământ cu La Liga după El Clasico! Antrenorul Barcelonei, un car de nervi: „E o ruşine! Nu vreau să tac”

Alex Masgras Publicat: 22 aprilie 2024, 8:37

Reclamă
Xavi a dat de pământ cu La Liga după El Clasico! Antrenorul Barcelonei, un car de nervi: „E o ruşine! Nu vreau să tac

Xavi a dat de pământ cu La Liga după El Clasico! Antrenorul Barcelonei, un car de nervi: "E o ruşine! Nu vreau să tac"

Xavi, în timpul meciului Real Madrid - Barcelona / Profimedia

Xavi a dat de pământ cu La Liga după El Clasico. Real Madrid a câştigat cu 3-2 partida de pe Santiago Bernabeu, după un gol marcat în prelungiri de Jude Bellingham, jucătorul care a fost decisiv şi în partida tur din toamnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Xavi a condus de două ori, dar nu a reuşit să obţină cele trei puncte. Real Madrid a revenit de fiecare dată şi a reuşit să dea lovitura în mintul 90+1.

Xavi a dat de pământ cu La Liga după El Clasico! Antrenorul Barcelonei, un car de nervi: „E o ruşine! Nu vreau să tac”

În minutul 28 a avut loc cea mai controversată fază a partidei dintre Real Madrid şi Barcelona. Şutul lui Lamine Yamal, puştiul-minune al catalanilor, a fost apărat de Lunin. Catalanii au susţinut că a fost gol, dar reluările nu au fost concludente, astfel încât a rămas decizia luat iniţial de arbitru.

În La Liga nu există tehnologie pentru linia porţii, aşa cum se întâmplă în Premier League sau în meciurile din UEFA Champions League. Din acest motiv, Xavi a luat foc la finalul partidei de pe Santiago Bernabeu şi susţine că echipa sa ar fi meritat cele trei puncte şi că este inacceptabil pentru La Liga să nu aibă această tehnologie:

„Am jucat mai bine decât Real Madrid şi am pierdut. Toată lumea a văzut, nu mai e nimic de spus. E o ruşine. E un sentiment uriaş de nedreptate. Nu pot să păcălesc pe nimeni, cu atât mai puţin pe fani. E evident. Ieri m-aţi întrebat despre arbitru şi am spus că sper să treacă neobservat şi să facă o treabă bună. Nu a făcut nimic din lucrurile astea.

Reclamă

Nu vreau să tac. E păcat. Dacă vrem să fim cel mai bun campionat din lume trebuie să folosim tehnologia. Au fost situaţii pe care noi nu le puteam controla. Încerc să nu îi înşel pe fani şi să fiu sincer. Am meritat victoria azi”, a declarat Xavi, potrivit mundodeportivo.com.

Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona

În minutul 27, tânărul jucător al Barcelonei a trimis mingea cu călcâiul spre poarta Realului, iar Lunin a scos balonul in extremis. Au urmat mai multe minute în care s-a verificat dacă mingea trecuse cu toată circumferinţa linia porţii.

Din moment de în La Liga nu există tehnologia „Goal Line”, a fost nevoie ca arbitrii din cabina VAR să revadă faza din toate unghiurile. După mai multe minute, s-a decis că nu a fost gol şi s-a reluat jocul.

Reclamă 4 / 0/3

Imediat au apărut voci care au afirmat că golul trebuia validat. Unul dintre aceştia a fost expertul celor de la Radio Marca.

”Lunin se afla în interiorul porții, iar mingea pare că a depășit linia”, a declarat analistul celor de la Radio Marca, Perez Burrull.

„Chiar dacă sunt 36 de camere video pe Santiago Bernabeu, a lipsit camera din unghiul invers care să arate dacă mingea a intrat sau nu. Totuşi, o imagine făcută din tribună arată clar că mingea a fost scoasă din interiorul porţii„, au reacţionat jurnaliştii catalani de la mundodeportivo.com.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și